1

kardeş her taraf mobese çevirme 134 tl cezası var ve bunun için degil güvenlik için allah korusun herşey olabilir

0

ehliyetim olsa da olmasa o emniyet kemerini kesinlikle takarım. çünkü bizim sınıftan bir arkadaşım o şekilde öldü. kemerini takmamış ve fırlamıştı karşı yola..

1

ben bir a ehliyetli motorcuyum ve herkesten şikayetçiyim önemli olan emniyet kemeri takip veya takmaması değil önemli olan diğer sürücüleri düşünmek ben bir motorcu olarak konuşuyorum araçlar motorları araç olarak görmüyorlar trafikte hep motorları ihlal ediyor ve canlarını hiçe sayıyor önemli olan emniyet kemeri değil karşı tarafın sağlığı ben emniyet kemerimi takayım trafikte drift atayım makas atayım motorları takmiyayim peki emniyet kemeri taktın kendi canını korudun peki ya karşı taraf

1

emniyet kemerimi her iki şekilde de takarım

1

ön koltukta oturuyorsam emniyet kemeri takarım ama arka koltukta hep orta tarafta oturduğum için takmam ama hata yaptığımın farkındayim bu bir bahane değil tabiki ;)

1

emniyet kemeri her zaman hayat kurtarır kazanlarin yuzde 90ı bu kemer takmama yüzünden meydana geliyor

1

kesinlikle takarım. aklı olan takar zaten.

1

ehliyetim var aktif olarak araç kullanıyorum emniyet kemerini takmadan kesinlikle aracımla yola çıkmıyorum emniyet adı üstünde emniyetli yolculuk yapabilmek için herkesin takması şart ve tavsiye ediyorum.

1

emniyet kemeri hayat kurtarir kazanlarin bir cogu bu yuzdendir

1

emliyet kemeri takmam için öncelikle arabam olması lazım. ehliyetim var ve araba kullanırken emniyet kemerini mutlaka takarım

1

emniyet kemeri takılmadan olur mu hiç. asıl takmayanlarda ölümlü kazalar daha sık görülüyor

1

her zaman takarım, ben takmamazlık etmem