0

telefon üzerinde bu kadar çok vakit geçirmemiz hiçbir açıdan iyi değildir. sağlığımız açısından büyük bir gelakey bu durum. herkeste bir telefon bağımlılığı var ya da televizyon falan. gelecekte insanlık açısından çok büyük bir sorun olabilir.

0

tabiki doğru değil ama geçiriyoruz. eskiden full oyun oynardım buraya üye olduğumdan beri oyunlarda kaldı :)

0

bence dogru neden yanlis olsun ki? tamam eskiden telefon yoktu diyorlar ama sene de 2018 teknolojinin nimetlerinden faydalanacaksin :)

0

insanları hayatta ki bir çok sosyal aktivitelerden uzaklaştıran bir durum. sürekli zaman geçirmek bağımlılık yapmasına neden oluyor. belli bir süre sonra insan ilişkileri zayıflıyor.

0

aslında genel olarak telefon başında vakit geçirmemiz çok doğru olduğunu düşünmüyorum. çünkü sağlığımız açısından çok önemli diyebilmek deyim. bunun için şu andaki çevremizde baktığımız zaman aslında herkesin elinde bir telefon ve düşmeyen bir sosyal medya var önümüzde. bunu da kolay kolay açılabilecek bir şey olduğunu söylemek mümkün. inşallah çocuk yaşta herkesin alınmaması gerektiği bir teknoloji olduğunu söylemek doğru olur. genel olarak günde üç dört saat elimizden düşmeyen telefonlar gözlerimiz açısından çok zararlı olduğunu düşünüyorum. günde en fazla 1 saat kadar elimizde olması yeterlidir diye bilirim.

0

önceden oyun oynadırdım şimdi siteye takılıyorum aslında iyi d eoldu oyunlardan soğmama yardımcı oldu hiç oynamıyorum diyercesine kadar artık oyunalrda pek aktif olmuyorum bu bir hastalıktı sorumani sayesinde yendim bu hastalıgı :)