0

evet ben çok şaşırdım madem biraraya gelecektin barışacaktın bir süre sonra neden önceden hemen boşanma kararı aldılar ki anlamadım zaten her ikiside zorla boşanmışlar gibiydi okan kurt birisiyle görüntülendi diye demet akalına mesaj atmış benim o kadınla hiçbir alakam yok diye yani hala anlamış değilim onların ne yapmak istediklerini magazinin gündeminde olmak istiyorlar herhalde sürekli ve şaşırtmak istiyorlar insanları diye düşünüyorum.

0

yani okan kurt şimdi her şeyini kaybettiği için ,demet akalın da kaybetmesin diye bence boşandılar. sonuçta onlar birbirlerini seviyorlar barışmasına şaşırmadım hatta sevindim yani çünkü demet akalın eşini dinliyor ve artık eskisi gibi açık saçık giyinmiyor.

0

hiç mi hiç şaşırmadım. zaten belliydi böyle olacağı. bence bilerek sahtecikten ayrılmışlardı. şimdiyse barıştılar. bu kadar basit olduğunu düşünüyorum.

0

bence okan kurtun borçlarından dolayı boşandılar nikah kıymadan yaşayacaklarını düşünüyorum tüm mal varlıgını korumak amacıyla yapılan bir şey odlugunu düşünüyorum ben açıçası bir nevi dolandırıcılık gibi bir şey