0

yazın insanı yapış yapış hissettiren, beynimizi eriten sicagini hissetmek terlemek gibi sorunların olmamasıdır. karin yağması, yılbaşı gecesinin olmasıdır. yumuşacık pelus kıyafetlerin olmasıdır.içimizi ısıtan caylarin yapıldığı mevsimdir.huzurdur.

0

hayat felç olmadığı sürece,kış ayı romantik aydır.karda ve yağmurda yürümek,karda kartopu oynamak,bertaraf bembeyaz olması çok hoştur.

0

kis mevsimini en guzel yani kar yagarken karin uzerinde yurumektir ayrica kar yagarken boza icmektir

0

en güzel yanı soba yanarken üzerinde kestane pişirilmesidir kış çok güzel bir mevsim ama şartları zor biraz soba yanarken insan mayışıyor mesele dizi açıp izliyorsun kuş burnu içiyorsun

0

kış mevsiminin en güzel yanı köyde yaşayanlar iyi bilir, elekterkler kesildiği zaman sobanın üzerinde kaynayan çay ve mum ışığında patmış mısır keyfi çok güzel olurdu. kar yağdığı zaman arkadaşlarla kar üzerinde kaymakta en eğlenceli işlerden biri olurdu. kışın yine en eğlenceli işlerden biri ise keçi yada koyunlara ağaç dalı kesip onu yedirmekti. keçi ve koyunlar ağaç dalını yerlerden senin kar üzerinde ateş yakıp ısınmanın verdiği mutluluğu hiçbir şey vermezdi

0

kış mevsiminin en güzel yanı çok fazla terlememek zorunda olmak. gerçekten yazın terleme kadar kötü bir şey yok terlemek olmasa yaz mevsimini daha çok seviyorum.

0

soguk olmasi,kar aktivite imkaninin dogmasi.

1

kış mevsiminin güzel bir yanı olarak kar yağışlarını söyleyebilirim.