0

ego.küfürlü konuşması,başka erkeklerle samimi olması itici yapar

0

kibir, aldatma gibi şeylere asla katlanamam. hele en beteri ilgisizlik.. saatlerce yazmıyorsa, aramıyorsa, sabahları günaydın canım vs demiyorsa kesinlikle o insana katlanmam. çünkü ilgi delisi birisiyim ve sevdiğim insandan da aşırı ilgi beklerim. bunaltsın ya!

0

aldatma huyu olması çünkü güven bitince zaten herşey biter ve ben varken başkasına bakıyorsa gözü dışardadır ondan da hayır gelmez

0

kadınlık yani cins olarak sahip olan kişilerin çoğunda bu özelliği bu cinsiyet kavramının taşımadığını yada layık olmadığını çoğu kez görmüş ve şahit olmuşlugum var sizlerinde vardır elbet ilk başta kadın dediğin saf temiz olmalı, konuşması olsun davranışları hal ve hareketleri insanların karşı cinste yada hem cinsinde aradığı ilk özelliktir kıskançlık kavramıda olduğunda haddiniden fazla abartılı olduğu zaman epecye tadı kaçıyor özgürlük önemli onu yapma bunu yapma şunu yapma gezme nereye gidiyorsan haber ver msj at sürekli ara vs vs bunlar inanılmaz itici şeyler resmen hapis hayatı yaşamak gibi birşey bunlar ne bizlere ne de kadınlara yakışan işler hareketler

0

yani ben bir kadın olarak gözü benden başkasını görüyorsa , sapik sapik hareketleri varsa, pis bir insansa ,çok konuşuyorsa ,beni baya bir kisitlamissa ben katlanamam yani.

0

güvensizlik art niyet boş hakzısyere konuşması boş zaman para harcaması

1

kendini beğenmişlik ve gösteriş budalalığı yapan insanlara katlanamıyorum.

1

kadın gözüyle bakarsak, burnunu karıştıran, yere tüküren, beyaz çorap giyen, ve orasını burasını yolda elleyen erkek müsvettelerine asla katlanamam.

0

kesinlikle guvensizlik.
art niyet arama.
on yargili davranma.
gereksiz yere ofkelenme.. bu tur seylere cok zor tahammul ediyorum.