1

tekstilde çalışmadım bu yüzden zorluklarını yaşamadım. ama ne kadar zor bir iş olduğunu duyarım sürekli. bu yüzden aldığımız kıyafetlerin yıkanarak giyilmeye başlanması önerilir. tekstilde o yoğunluk ve koşturmaca arasında üretilen ürünlerin her yerle temas ettiği ve onlarca işlemden geçtiği de bir gerçek.

0

evet tekstide 6sene çalıştım çok yorucu stresli insanı bitiriyor hep bir tempo 15dk mola sonra devam hızlı hızlı yemediğin azar kalmıyo

0

üç gün boyunca ayakçı olarak çalıştım.yani hemen hemen ütü haricinde her işi yaptım.kalite kontrolünden tutun paketlemeye kadar.ayakta olunması zaten insanı çok ayrı bir şekilde yoruyor.dahası elinize binlerce tekstil ürünü geçiyor.açıkçası alnının teri ile kazanmayı severim ve ne kadar zor olduğuna da aldırış etmem eğer gerçekten paraya ihtiyacım varsa.üç gün çalışma sebebim ise bir arkadaşım ile birlikte girmiştik bu işe ve tanımadığım bir ortamdı.arkadaşım daha fazla dayanamayacağını söyledi ve işi bırakmayı düşündü ve ben de iş yerinde hiç kimseyi tanımadığım için arkadaşım ile birlikte işi bıraktım.

0

tekstili bilmem ama fabrikada çalıştım zor bir iş 7 gibi şalışıyorsun artik 10 dk dinlenme var mı toplamda bilemem ya var ya yokbirse yemek molası başka hep çalışıyorsun artık saat 9 yada 8 e kadar bune aga ya yazıktır günahtır bea makine durmasın diyordu sonra gece vardiyesi geliyordu allah çalışanlara kolaylık versin.