0

sabah ezanını çok severim genel de o saatte uyumamış oluyorum ve ezan başlar başlamaz sanki başka bir dünyaya giriyorum. tüylerimi diken diken ediyor o makam o ses. sessizlik için deki en güzel ses oluyor.

0

kesinlikle sabah ezanı insana başka bir huzur veriyor herkes uyurken senin kalkıp namaz kılman sana bambaşka bir umut veriyor güç veriyor

1

ben en çok sabah ezanını severim. bütün o sessizliğin içinde her zaman bana huzur vermiştir. denediniz mi bilmiyorum ama sabah ezanı okunurken sokakta yürümek tarif edilmez bir duygu. tabi kalkıp sabah ezanını dinlerken abdest alıp namaz kılmak kadar hiçbir şey huzur veremez o apayrı bir konu. ancak bu yürüyüş olayını da bir deneyin bence. arkadaşlar bakın sabah ezanı aslında bize en karanlık zamanlarda aslında ışığın ne kadar yakın olduğunun da bir kanıtıdır. resmen sabretmemiz için bir kılavuzdur sabah ezanı. çünkü sabah ezanı gecenin en karanlık zamanında okunur ve hemen ardından gün açılmaya başlar. dinimizin şu mesaj verme güzelliklerine her zaman hayran kalmışımdır. olaya objektif bakabilseler eminim dini ne olursa olsun bütün insanlar aynı güzelliği göreceklerdir. dikkat ettiyseniz sabah ezanında diğer ezanlarda olmayan bir bölümde mevcuttur. her ne kadar anlamını bilmesem de her zaman tüylerimi diken diken etmiştir. namaz kılmıyor olsanız bile sadece bu güzel sesi duymak için uyanabilirsiniz. ayrıca ezanla birlikte uluyan köpekler de atmosferi güzelleştirirler. hayvanların ezana eşlik ettiğini ve bir nevi kendi ibadetlerini yaptıklarını düşünmemek içten bile değil. sırf bu yazıyı yazarken bile içime aniden namaza başlama isteği doldu. konuyu çok dağıtmak istemiyorum kusura bakmayın. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

@benbuyum kopyala-yapistir yapmışsın ve ilgisiz cevap vermişsin ban sebebidir uyariyim.