0

maria sharapova çok iyi tenis oynayan bir sporcudur. aynı zamanda rus oldugunu biliyorum çok başarıl8 ve dünyanın bir numarası olmuştur bir kac defa cok güzek bir kadındır. genellike en çok izlenen maçlar arasında sharapova'nın maçları yer alıyor çünkü kadın güzel bir kadın ve çoğu erkek onu izlemek için bence stada gittiğini düşünüyorum son zamanlarda düşüse geçti diye biliyorum. cünkü serena williams bayanlarda suan en iyi tenisci olarak duymuştum kendisini pek izleme fırsatım olmadı ancak sharapova hakkında bildiklerim bunlardır.

0

maria sharapova rus 1 rekat olduğunu bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. gerçekten çok kaliteli bir oyuncu bir bayanlarda gerçekten çok önemli kupaları almış bir isim olarak karşımıza çıkıyor. genel olarak dünya tarafından en çok sevilen oyuncuları arasında yer aldığını söylememiz doğru olacağını düşünüyorum. baktığımız zaman aslında maria sharapova bazı olaylardan dolayı sakatlanmış ve sağlar dan bir yıl kadar uzak kalmıştı. o da tabii ki kendisinin biraz olsun enerjisini düşmesine neden oldu ve bu saatten sonra biraz daha çok antrenman yapması gerekiyor. çünkü bir yıl kadar ara bir tenisçi için çok uzun süre olduğunu söylemek doğrudur. onun için hemen bir teknik adam tutarak hemen başlaması gerektiğini düşünüyorum ve inşallah ilerleyen yıllarda daha iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum tekrardan maria sharapova çünkü çok kaliteli bir tenisçi.

1

ünlü tenisçi marşa sharapova rus tenisçidir. dünya çapında bir üne sahip olup, geçmişi başarılarla doludur. bşr çok kupayı evine götürmüştür. ünlü amerikalı tenisçi serena wilyımstan sonra gelen ve aşını altın harflerle yazdıran başarı bir rus tenisçidir. izlemekten keyif aldığım bir tenisçidir.

0

maria sharapova dünya genelinde çok iyi bir bilinen tenisçi olarak önümüze çıkmaktadır aslında. gördüğüm kadarıyla wimbledon tenis turnuvasında her zaman başarıya imza attığını söyleyebiliriz. bütün tenisçiler için en önemli turnuvalardan bir de aslında wimbledon tenis turnuvası olduğu için maria sharapova'nın da buraya çok önem verdiğini söylemeliyim. kariyerin genel olarak aslında kupalarla dolu olduğunu da bilmeliyiz. özellikle amerika açık tenis turnuvasında genel olarak birincilik elde ettiğini görebiliyoruz.