0

kurt seyit dizisinin başrol oyuncusu kıvanç tatlıtuğ dur kadın oyuncusu ise farah zeynep tir güzel bir diziydi ama tutmadı için çabuk kaldırıldı

0

ben kurt seyit ve şura dizisinin izlemedim fakat kitabını okumuştum kitabındaki isimler de biri ise diğeri şura ve seyitin başka bir sevdiği olan murka adlı olmak üzere üç kitaptan oluşmaktadır.

0

kıvanç tatlıtuğ ve farah zeynep abdullah olduğunu söylememiz gerekiyor. ilk yayınlandığı zaman 2014 yılında pek fazla ilgi görmüştü. ama ilerleyen yıllarda daha fazla tutmadılar vetelevizyonlardan kaldırdılar ve gerçekten de benim en çok sevdiğim diziler arasında yer alıyordu açıkçası.

0

kurt seyit ve şura dizisinin erkek başrol oyuncusu kıvanç tatlıtuğ'dur. bayan başrol oyuncusu ise farah zeynep'tir. dizi çok güzel başladı ben bu diziyi izledim ancak senarist güzel senaryo yazamadı ve dizi uzun sürmedi dizi karşımıza ilk olarak 2014 senesinde çıkmıştır.

0

2014 yılında yayınlanan ve tutulmayınca kaldırılan dizinin başrol oyuncuları kıvanç tatlıtuğ ve farah zeynep abdullah'tır.