0

halı sahada kendimi çok çok çok iyi biliyorum çünkü küçüklükten gelmeye bir futbol aşkım var futbolda halı sahada ne zaman bir maç olsa devamlı beni çağırır forvet ve orta saha oyuncusu olarak oynarım yani gollerinde çok vardır bu yüzden halı sahayı çok severim her halı saha maçımız da baklavasına bağlan yaptığımız öncesine yaptığımız maçlarda hemen hemen bütün maçları benim sayemde benim galerimde veya da benim hislerimle neredeyse hepsini kazanmış bulunuyoruz bu yüzden çok büyük bir zevk alıyorum halı saha maçlarında o yüzden halı saha maçlarını severim her zaman da isterim her hafta sonu da hemen hemen her hafta sonları halı saha maçına gidiyoruz yapıyoruz hep de çağırıyorlar ne zaman gitmeyeceğim gelemeyeceğim desemde arkadaşlar bırakmıyor yok geleceksin sen olmazsan maç kaybederiz sen olmazsan olmaz gel yol paranı biz verir ezgi bir şeyler söylüyor bu yüzden daha daha daha çok sevmeye başladım beni seviyorum da zaten futbol bir aşktır benim için her zaman da oynarım hiç de soğumadan oynayabilirim yani..

0

halı sahaya bayadır gidemiyorum. gittiğimde kesinlikle her maç en az 5 atıyorum kendimi çok iyi bir forver olarak görüyorum.

0

halısahada kendimi çok iyi buluyorum.oynadığım mevki santrafor genellikle gelen pasları gole çevirmekte çok başarılıyımdır. bana güzel pas çıkaran biri oldumu takımda vay rakip takımın haline diyebilirim halısahada kolay kolay yorulmayan biriyimdir kendimi böyle buluyorum.