0

ilk zamanlar o kadar ilgililerdi ki site ile her sorumuza cevap verir, her fikrimize karşılık en azından bir şey söyleyip yazarlardı. şimdi siteyle alakaları yok. yazarı şikayet ediyoruz site kuralına uymadığı için. bir gün sonra banlayıp cevap veriyorlar bize.

0

gerçekten çok mükemmel bir şekilde ilgilendiklerini söyleyebilirim. karşımıza çok kaliteli bir ekip olduğunu söylemek mümkün aslında.yeni yeni yenilikler gelmeye devam ediyor ve bu üyelerini çok mutlu etti anlamına geliyor. özellikle yeni yarışmalarda ve değerli sorularıyla bu siteden tamamen çıkamaz hale geldim. tabii ki bu da benim genel kültürümü ve bilmediğin konular hakkında öğrenmiş olduğum konuları bir adım öne taşıyorlar. gerçekten faydalı bir iş yaptıklarını söyleyebilirim mükemmel bir site herhangi bir sıkıntıları olmayan bir site çok memnun bir şekilde ilerliyorum bu sitede. diğer sitelerde genel olarak mesaj attık mıydı bize dönmeleri neredeyse bir gün oluyor ve çok rahatsız edici oluyor.ama bu sitede genel olarak en fazla 5 dakika kadar bekledikten sonra size bir dönüş yapıyorlar ve bilgilendiriyorlar.bu da bu ekibin ne kadar kuvvetli olduğunu ve üyelerine ne kadar sahip çıktığını görebiliyorsunuz.

0

sorumani ekibi her fırsatta dile getirdiğim gibi, üyelerine değer veren bir ekip.
kazanmamız için ellerinden geleni yapıyorlar.
aynı zamanda isteklerimizide göz ardı etmiyorlar.
mükemmel bir ekip ve mükkemel bir site.
teşekkür ediyorum.

0

harikalar tek kelimeyle. her soruna anında cevap veriyorlar. sürekli yarışmalar yapıp bizi canlı tutmaya çalışıyorlar. eksikleri olan konularda kendilerini geliştiriyorlar. inşallah site zirve dönemlerine geçiş yaptığında bizi unutmazlar :)

0

gayet iyi eksikleri gideren basarili yoneticilerdir