0

ek garantiye gerek yok. bir çok firma sattığı malın garantisi bitse bile desteğini devam ettiriyor. ayrıca garantiye sokup ne yapacan boşuna para ödeyecen. şarjdan dolayı soketi yanarsa bile garantiye göndersen para istiyorlar. zaten ben garanti niye var onuda anlamış değilim. sadece cihaza format falan mı atıyorlar adına da garanti diyorlar anlamış değilim. telefonu düşürüyon ekranı internette 300 lira garanti 680 lira fiyat çekiyor. nerde kaldı bunun garantiliği :d

0

yeni telefonu ilk aldığın zaman garantisi ne kadarsa sadece o kadar garanti altında kalır daha sonra garantisi bittiği zaman para ödeyip garanti altına alınmaz diye biliyorum ama yine de tam olarak fikrim yok benim bildiğim kadarıyla daha sonra garanti altına alınamaz.

0

elektronik ürünlerin garantisinin uzatılması ı gibi garantisi bitmiş telefonun sonradan garantisi yapılması imkansız

0

her markada yok ama samsung'da garantisi bitmeden önce ek ücret vererek garantiyi uzatma seçeneği var hatta telefonları satın alırkende soruyorlar garantiniz şu kadar yıl olsun istermisiniz ş kadar ücret ödeyerek diye.

0

garanti süresi varken uzatabiliyorsun. hatta artık teknoloji mağazalarında aldığın an soruyorlar sanırım. öyle birşey duymuştum.

0

garanti süresi bitmişse zor garantisi varken uzatsaydın evet ama araştırmalısın