0

namusu için olabilir ekmeği için veya bayrağı için bunlar dışında işlenen cinayetler bence bi anlık öfkeyle yapılan şeylerdir

0

sebepsiz yere kimse kimseyi oldurmez eger birini oldurmeye karar vermisse biri.mutlaka gecerli bi sebebi vardir

0

cinayet işlemek aslında bir insanın gözü dönmüş demektir o insanın uzak durulması gerekir çünkü cinayet işlediği kişinin onu demek ki kötü bir şey yapmış ki o adam da onu öldürmüştür o yüzden sadece cinayet işleyen kişi değil öldürülen kişinin de o adamı yaptıklarını bakılması gerekir çünkü cinayet işlemek kolay bir şey değildir aslında şimdi herkes kafasından kolay gibi geliyor ama o adamın ne kadar sinirli olduğu durumuna bağlı �yi günler.

0

cinayet işlemek kadar gözü dönmüş olmak gerçekten çok farklı bir durum. insanlar sinirlerine hakim olup beklemek yerine önüne gelen silah alıyor, bıçak alıyor eşine, babasına, annesine, çocuğuna hiç acımadan öldürebiliyor. sığındıkları cümleler ise daha da can yakıcı bir anlıktı, namus meselesi yok işte çok sinirliydim falan... gerçekten o kadar üzücü bir durum ki eşini öldürüp hapse düşüyorlar olan çocuklara oluyor. sonra nasıl birbirlerinin yüzüne bakacaklar ki. öfke kontrolünü dengede tutmak gerekiyor. öfkelenip sinirli isen o insanla konuşmayacaksın. sessizce sakinleşip sinirinin geçmesini bekleyeceksin. sonra konuşup halledeceksin.

0

insanlar çocukluğunda yaşadığı travmalar yüzünden cinayet işlerler ve bu travmalar insanın karakterindeki en belirleyici özelliklerdir. asla doğuştan var olmayan sonradan edinilen bir duygudur cinayet bence.

0

aslında genele baktığımızda cinayet sebebi sinir krizi,gurur,aldatılmak vs. gibi durumlarda cinayetler işleniyor.taci olaylarında ki cinayetlerdede artık var artık.insanlar hazmedemiyorlar yapılan bu durumları ve mecbur bir şekilde cezalarını kendileri veriyolar.anlık bir sinirle tetiğe basıyorlar ancak sonrasında illa ki pişmanlık yaşıyorlar.

0

insanların cinayet işlemesi sebeplerinden biri de o andaki sinirlerinin tavan yapması gerçekten bu cinayetleri işlemeleri ne neden oluyor diye düşünüyorum. genel olarak aslında işleyen kişilerin daha çok psikolojik sorunları olduğunda söylemek doğru olur diye düşünüyorum.

0

bence bir anlık öfke ve gaflete kapılırlar olay namus davası olsa bence insan cinayet işlememeli namus davasında cinayet işlemesin demem deki kasıt bişey yapmasın değil cinayete sebeb olmasın hastenelik edene akdar dövüp kırılmadık kemik bırakmasın sonra da adalete teslim etsin zaten günümüz şartlarında orda hergün ölecektir cinayete tekrar gelecek olursak eger allahın verdiği bir canı allahtan başka kimse almamalı diye düşünüyorum canı veren canı almalı ama işte sinir öfke insana herşey yaptırabiliyor

0

bir anlik sinir ile oluyor olabilir.
veya yapilan birseyi hazmedememek.