0

bence kıvanç tatlıtuğ en güzel behlül karakterini canlandırdı.oradaki o serseri tavırları falan hoşuma gidiyordu.behlül kaçar.

0

ben kıvanç tatlıtuğ 'nun en güzel canlandırdığı karakterin kuzey karakteri olduğunu düşünüyorum . orada kendi görünümünden daha farklı kendisiyle belki alakası olmayan bir şemsiye oynaması hoşuma gitmiştir . kuzey güneydeki konuşma yapısı , düerüstlüğü ve duruşuyla cemreye olan sevgisi ile kuzey karakterinden etkilenmişimdir . bunun yanında seneler önce oynadığı menekşe ile halil dizisinde canlandırdığı halil karakteri de oldukça sağlam bir karakterdi . sevgisinin arkasında durması oyunculuğu güzeldi . farklı karakterleri daha çok hoşuma gidiyor m çarpisma da güzel bir dizi . çarpışma da ki karakteriyle de kendisini beğeniyorum bir polisi canlandırıyor güzel bir oyunculuk sergiliyor . fakat karakteri bazen kuzeyi andırıyor gibi hissediyorum ama yine de güzel l.

0

bence kıvanç tatlitug her dizilerde çok tatlı ve oyunculuğu mükemmel adam karizma sert ama yeri gelince de kibar ve melek gibi birisi şeytan tugü var adamda en tatlı en beğendiğim karekteri behlül ama bayılıyorum adama fizik taş yakışıklılık alası var sertte ağır da harika birisi bence biz onun adını gerçekte de behlül olarak söylüyoruz behlul koyduk.

0

çarpışma dizisinde demir karakteri kesinlikle on numara adam hakkını veriyor oyunculuğun.

0

aşkı memnu behlül ve ezel dizisi 8 karakteri ile çok beğenilmişti

0

ben kıvanç tatlıtuğ'u en çok kuzey güney dizisindeki kuzey karakterini beğenmiştim ve kendisine çok yakıştırmıştım. bu oyuncuya sert roller çok yakışıyor aslında her rol çok yakışıyor ancak sert roller bi başka oluyor. şuan çarpışma dizisiyle karşımıza çıktı suana kadar diziyi izleme fırsatım olmadı ama kısa zamanda internetten ilk bölümünü izlemeyi düşünüyorum ve kesinlikle ay yapım dizisi olduğu için daha çok severek izleyeceğim bir dizi olacaktır.

0

ezel dizisinde ki 8 karaterini gorunce ayakta alkislamistim...evde herkez bana bakmisti :)

0

güzel ve cesur dizisini izliyordum bence en iyi rolerinden biriydi çok başarılıydı