0

beşiktaş eksik galatasaray'ı buldu ve teknik futbol oynayarak galatasaray'ı 1-0 yendi.bana göre beşiktaş daha çok fark atabilirdi ancak özellikle karşı karşıya çok gol pozisyonu kaçırdı diyebilirim. galatasaray bana göre eksik kadroya rağmen iyi dayandı. çünkü oynadığı oyuncular derbi oyuncuları değildi. galatasaray bu kadar eksikle 1-0 yenilmesi bana göre bu bir başarıdır diye düşünüyorum. neden derseniz galatasaray'ın kadrosuna bakacak olursak bayağı bir eksik bulunuyor. ve başlarında bir teknik direktör olmayınca takımın konsantre olması imkansız gibi bir şeydir. çünkü fatih terim genellikle yedek kulübesinde oyuncuları çok iyi gazlayan bir hocadır.oyuncular bence fatih terim sayesinde çok güzel oynuyorlardı. ancak fatih terim'in cezaları nedeniyle fatih terim takımın başında olamıyor, ve oyuncular sürekli maç kaybedip duruyor.

0

yarınki derbiyi herkesin beklediği darbe olarak gösteriyorum. gerçekten çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum ve her iki takımın da gol bulabileceğini tahmin ediyorum. özellikle galatasaray takımında büyük sıkıntılar yaşandığı halde galatasaray takımı bunun altından kalkabilecek bir kapasitede olduğunu söylemek mümkün. görüyoruz ki galatasaray takımında son zamanlarda gerçekten hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sürekli sakatlıklar ve cezalar arka arkaya sıralanmış durumda. bunun da üstesinden gelebilecek bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum galatasaray takımında. beşiktaş tarafına baktığımız zaman aslında savunmada büyük eksikler yaratabilecek bir takım olduğu için galatasaray takımının gol bulma ihtimali çok yüksek olduğunu düşünüyorum. hiç kolay bir maç olmayacak ve her iki tarafında çekişmeli bir mücadeleye sahip olacağını düşünüyorum inşallah büyük maç izleyeceğimize inanıyorum. özellikle galatasaray takımı ilerideki forvet sıkıntısı yüzünden gol bulma da çok büyük problemler yaşadığınız görebiliyoruz. ama tabii ki fatih terim gibi yetenekli bir teknik adam başlarında olduğu sürece galatasaray takımının gol bulamayacağım aç da yoktur bence. ilk yarı dönemi girmeye az kaldığı sürede transferde büyük yetenekleri elde etmeye çalışacaktır diye düşünüyorum galatasaray takımı. maddi konuda birazcık sıkıntı içerisinde olduğunu görebiliriz galatasaray takımının ama yine de bunun üstesinden geleceklerini tahmin ediyorum. inşallah gerçekten güzel bir maç olacağını ve izleyeceğimiz tahmin ediyorum galatasaray takımında bozulmasının çok isterim beşiktaş takımında gol olmasını çok isterim. çünkü genel olarak derbi maçlarını bol gollü geçmesi ve seyircinin bu heyecanı ve zevki takmalarını isterim açıkçası. her iki takıma da yarınki maç için başarılar dilerim inşallah güzel bir maç olacağını ve izleyeceğimizi tahmin ediyorum.

0

galatasaray son zamanlarda baya bir düşüşe geçti bunun başlıca nedenlerini saymak isterim;
fenerbahçe ile yapılan derbi maç sonrası alınan cezalar galatasaray'ın moralini baya bi aşağı çekti özellikle fatih hocanın aldığı ceza bence takımdaki oyuncularda moral düşüklüğüne sebep oldu. daha sonra başkan ve hasan şasda ceza aldı asıl ceza alması gereken belhanda adlı ortalığı karıştıran herif ceza almadı. ancak allah öyle bir allahki belhanda milli takımda sakatlandı ve sahalardan tam 6 hafta uzak kaldı ben genel olarak galatasaray bir gol atar diyorum ancak eksik oyuncusu cok olduğu için bu maçıda kaybedeceğini düşünüyorum. maç beşiktaşın evinde olduğu için kara kartal taraftarınıda arkasına alarak galatasaray' ı yenerek onun önüne gecmek isteyecektir.