0

ihtiyaç olmadığı sürecede bekletilmesi ayrı bir zevk. tabi kii sonrası çok kötü birikmiş ve kötü koku işi kötü tarafı.

0

bu tür şeylerin öğrenci evi şöyledir normal ev şöyledir tarzında sınıflandırılamayacağı kanaatindeyim. daha çok o evde yaşamakta olan kişi ya da kişilerin fıtratına göre değişir bu durum eğer çok temiz insanlarsa bulaşıktan pislikten rahatsız oluyolarsa hemen de yıkanabilir

0

evet genellikle öyle olur zaten öğrenci evindeki tabak çanak bardak veya tencereler sınırlıdır. döner döner yıkanırlar. ihtiyaç olduğunda yemek yapıldığı zaman aynı tencere yıkanır.

0

bayanlarda pek böyle olmuyor ama erkeklerde maalesef durum böyledir. pek yıkamıyorlar çünkü genellikle temizlikten anlamazlar ve evlerinde birilerinin yıkamasına alışık oldukları için bu duruma alışamıyorlar. bütün tabaklar kirlenince başka tabak kalmadıktan sonra yıkıyorlar. çünkü o an acıkıp yemek yapmaları gerekiyor be o yemeği de tabakta yemeleri gerekiyor. mecburen tabakları yıkamak durumunda kalıyorlar. keşke anneler kız çocuklarında olduğu gibi erkek çocuklarını da küçükken anneye yardım etmeyi öğretse. onşara da belli görevler verip bazı işleri gösterirsek ben inanıyorum ki onlarda bu konuda gayet kendine yetebilecek duruma gelecektir. ama biz hep erkek çocuklaına sen git senin işin değil kızların işi diye diye onların böyle hiç bişeyden anlayamaz duruma gelmesine neden oluyoruz. ve ben bunu doğru bulmuyorum.

0

genelde evet öğrenci evlerinde bulaşıklar lazım olunca yıkanır diğer türlü her yer pistir bulaşıkların içine sinek böcek olur ama hala daha yıkamazlar hele erkek çocukların en yaramaz onlar ve çok pisler ama kız çocukları her gün bulaşıkları yıka rlar. bir kız olarak her gün bulaşıklarıyıkarım öğrenciyken de çok yıkardım çünkü o tabaklarda çanaklarda ışıklarda her şeyi yiyoruz içinde pislik olabilir.

0

bizde öyle değil kimin sırası ise akşam onu yıkar. gerektiği zaman yıkanmaz. çünkü o bulaşık kokar ve hemen yıkanması gerek. bir düzen olursa zaten böyle bir şey olmaz. eğer düzen olmazda gerektiği zaman yıkar insan.

0

erkek evlerinde bilmem ama kızımın üniversite yıllarında mutfakları temiz olurdu genelde,şuraya koymuşlar yemek ve bulaşık işini ozaman zorunlu olarak yapıyorlardı.

0

genellikle evet ilk başlarda herkes kendine bir gün belirler ve herkes kendi gününde yıkar bulaşıkları sonra herkes kendi bulaşığını yıkar

0

lazım oldukça değil herkes kullandıgını yıkasa kullandıktan sonra çok daha rahat olur

0

yemek yapmak ıstedımız zaman yoksa yok yıkanmaz temızde olsa pısde olsa yıkanmaz kıme nıyet kıme kısmet

0

evden eve değişir bence. herkes o kadar dapınık değil çünkü. lazım oldukça yıkamak ne ya hiç hoş değil. öğrenci evi de olsa düzen olmalı.

0

genel olarak öğrenci evlerindeki olan büyük bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. yemek yendikten sonra gerçekten yıkamaya çok üşeniyorlar. bu yüzden de bir dahaki yemeğe kadar neredeyse yıkamadıklarını tahmin ediyorum.

1

öğrenci evlerinde bulaşıklar genellikle lazım oldukça yıkanır. mutfağın bir köşesinde bulaşıklar birikir de birikir. ta ki, lazım olana kadar. bulaşıkların biriktirilmesi ve hepsinin aynı anda yıkanması bir çok evde aynıdır. öğrenci mantığı işte. ayrıca evin böceklenmesi de ayrı bir konudur.

0

sanmıyorum ya bizde öyle değildi. belki erkke evleri olabilir tabi ama sanmıyorum onlarda o kadar pisliğe tahammül edemez heralde. sağlıksız bir durum sonuçta