0

dinlenme tesisinin temel özellikleri soğuk olması hemen hemen tüm dinlenme tesisleri soğuk olur bunun temel sebebi insanların o kadar kalktığı zaman ilk başta indiklerinde havanın yüzlerini çarpması ve soğuk atmosfer yaşamalıdır belki de bunun temel sebebi budur ancak dinlenme tesisleri genellikle geceleri bir yere ulaştığı için soğuk olmasının temel sebebi de budur aslında yaz kış demeden her zaman dinlenme tesisleri soğuk olur ayriyeten dinlenme tesislerinde hediyelik eşya gibi çeşitli şeyler satan yerler bulmak değil mi yemek yerleri bulunmaktadır yemeklerden genellikle çorbayı tercih ederim bunun temel sebebi çorba hafif olur ve insana hafiflik hissi verir mi karnını doyurur

0

dinlenme yerlerinin en önemli özelliği genellikle sakin olması ve yiyecek her şeyi bulabilmemizdir özellikle de yemek yenir. özellikle de ihtiyaçlarımızı gideririz. dinleme yerlerini daha birçok özelliği vardır başka bir özelliği pahalı olmasıdır her şeyin genellikle buradan alınan yiyecekler çok pahalı olur o yüzden ben çok pahalı buluyorum genellikle tuvalet ihtiyacını gideriyorum. en aklıma gelen insanları biraz kazıklamasıdır dinlenme tesislerinin biraz daha fiyatlarının düşük olması gerekir bence genellikle böyledir dinlenme tesislerinin özelliği.

0

dinlenme tesislerinin en guzel yani bir den fazla imkani bulabiliyor olmaniz.
kahvalti,yemek,tuvalet,oyun salonu,hediyelik esya vs vs.

1

dinlenme yerlerinin en önemli özelliği tesislerdir. ilk aklıma bu geldi. yol boylarında olan dinlenme tesisleridir. burada yatmak için otel ve yemek yeme için lokantalar bulunur. yoldan geçen yorulmuş insanların dinlenebilmesi için yol boylarında kurulu olan dinlenme tesisleridir.