0

evet neden olmasın böyle bir şey olabilir çünkü rujun içinde bir sürü kanserojen madde bulundu için kadınlarda bunu yemek yerken yarısını yediği için kanser olma riski çok yüksek. bence yemek yerken ruj silinmeli. tabi kadınlar güzel olmak için tuj kullaniyorlar başta bende olmak üzere ama bunu kimse engelleyemez ki.belki doğal ürünler kullanırsak bir nebzede olsa kanser riskinden kurtulmuş oluruz.

0

özellikle kadınlar hayatları boyunca kilolarca ruj yutuyorlar. icerisinde bir çok zararlı kimyasallar barındırdığı için de ruj yutmak ilerleyen zamanlarda kansere neden olabilecek bir etki yaratabilir. o yüzden özellikle yemek yerken kesinlikle rujumuzu silmekte fayda olacaktır. ayrıca dudağımızda ruj olduğu zaman dudakları yalamaktan da uzak durmalıyız.

0

dudağa sürülen ruj kanser yapma olasılığı çok fazladır çünkü o ağzını zoruyla midenize gidiyorum bu niye denizdeki de bunlara alışkın olmadığı için bunu yadırgıyor ve de bu rujların içinde çok fazla mikrop vardır bu mikroplar bizim kanser olmamıza kadın neden olabilirler bu arada sadece rujda değil yüzümüze sürdüğümüz o fondöten eyeliner allık bunların hepsi yüzümüzde yüz kanserine sebep olabilir çünkü yüzümüz alışkın olmadığı zaman ilk sürdüğümüzde kızarır ondan sonra alışkanlık sağlık ve yüzümüzün erken karışmasına erken kanseri olmamıza sebep olabilir eğer ki kaliteli malzeme kullanmıyorsa bu kanseri daha da çabuk tetikler kanser yakalanınca bu yüzümüze sürdükleri misin bizi kurtarmaz çünkü bu yüzümüze sürdükleri mizde güzel olmayız kendi doğal halinde nasıl güzel sen öyle güzel olmalısın çünkü insanlar senin doğal halini sevenler yüzüne bir yedek madde ile güzelleştiriyor san bu senin aynı mıdır şöyle bir olay olmuştur bir gelin ve damat evleniyorlar ondan sonra ondan sonra akşam oluyor gelin ve damat eve gidiyoruz bu evde damat gelini bir bakıyor mu hacı bir sildikten sonra direkt gidip boşanma davası açıp bu da çok geniş bir olaydır işte bayanlarda bu olay vardır kendileri gibi oluyorlar kendilerini mouzanar kimseye onlara bir şey demez bir şey konuşmaz bir şey etmez bunun sebebi budur