0

en etkili yöntem oje çıkarıcısıdır. vücudunuzun aseton kullanılamayacak kadar hassas bir yerine yapışırsa ( dudaklar veya gözler gibi ) gerçek aseton kullanıldığından emin olunmalı, japon yapıştırıcısının yapıştığı yere 2-3 damla aseton damlatın derinizi yapıştırıcıdan ayırırken yavaşca hareket ederek ovun ve cildinizdeki yara bandını çıkarırken ki gibi dikkatli olun.

0

elinizi yakar derece de olmayan su da yaklaşık yarim saat bekletin.daha sonra havlu ile hafif bir şekilde kurulayin.çok etkili olmasa da bir miktar elinizden çıkaracaktır.

0

en sevmediğim seylerden bir tanesi elime yapisinca hic cikmazdı soğuk su hiç fauda etmiyor o yüzden bosuna yıkamayın sicak su koyun bir tasa elinizi cok isitmicak sekilde sonra elinizi tasin içinde güzelce ovalayın yavas yavas ciktigini hissetceksiniz ovaladıkca yapisan yerler gecicektir.

0

insan topraktan gelmiştir islami inanca gore. toprak her şeydir... ben toprakla kurtariyorum kendimi boyle bir sey olursa

0

sıcak suyla yumusatinca çıkıyor cikmazsa kurutulup soyuluyor

1

sıcak suda yumuşatılarak çıkar yada bekleyerek kurumuş halini de çıkarabilirsiniz

0

soyma yöntemi ile çıkıyor aslında. üç bir nokta bulunursa ordan tutup yavaşça çekerek çıkarılabilir.

0

en iyi sıcak su ile çıkar ama bıçak ile kazıyıp çıkarabilirsiniz yeriniz kalkabilirler çok tehlikelidir

0

japon yapıştırıcısı sıcaaaaak suda bekletilip yumuşatılarak veya yağ ile ovularak çıkar sıcak yumuşak kalması lazım 45 dakika 1 saat kadar

0

japon yapistiricisi maalesef oyle hemen cikmayabiliyor yikadikca yikadikca kendini atiyor

0

su,kolonya,sıcak su da olabilir kazımak gerek.

0

japon yapıştırıcısı ele yapıştığında çok kötü olur japon yapıştırıcısını elden çıkarmak için onu yumuşatmak gerekir bunun için sıcak suya ya da buhar ile yumuşatabiliriz yumuşadıkktan sonra yavaş yavaş kalkar

0

arkadaslar; japon yapıştırıcısı elden çok mu zor çıkar birkaç gün beklemesi lazım eğer bir çözüm bulamıyorsanız. ama ben daha önce sirkeli suyla yıkamıştım bir kere başıma gelmişti ve babaannem sirkeli suyla yıkadım işte böyle yıkayarak geçirmiştim iyice sabunla ilyada deterjanla beraber olaraktan çıkartabilirsiniz özellikle de soğuk suyla yıkamayın sıcak suyla yıkayayın ki daha iyi çıksın..

1

soğuk su sakın dökmeyin elinize çünkü elinizde kurur ve zor çıkar , daha zımpara yaparak gibi çıkarabilirsiniz , sıcak suya koyup da çıkarabilirsiniz , benim bildiğim yöntemler bu kadar

0

evet kolay kolay çıkmayan bi yapıştırıcı olarak biliyorum ki zamanın da benim de elimden çıkarmak için saatlerce uğraştığım olmuştu bıçakla bile kazıdım aslında ama banamısın demedi o yüzden genelde 1 hafta kadar eliniz de kalıyor ama sıcak söyle belli bi süre içerisinde elinizi tutarsanız bşraz olsun çıkıypr yada günde 3-4 defa bunu denemenizi tavsiye ederim yumuşatıyor ve elinizi kuruladıktan sona otomatik olarak çıkıypr zaten elinizden soru için sorumani ekibine çok teşekkür ederim.

0

japon yapıştırıcısı çok ama çok tehlikelidir. elinize temas halinde ılık su ile yıkamanız tavsiye edilir. aseton da kullanmanız size fayda verebilir. ancak bir de göz ile temas olursa acilen bir hekime başvurmalısınız. eğer başvurmazsanız çok kötü sonuçlar alırsınız.

0

benim elime japon yapıştırıcısı döküldünde sıcak suyla çıkarım daha çabuk çıkarıyor

0

suyla cikar ve elleri bir birine surtebilirz o sekildede cikar

0

japon yapıştırıcısını elden en iyi çıkartma yöntemi tiner kullanmaktır

0

kolay kolay çıkmaz çıkması günler alabilir. yada derinizi çok derin olmadan soyarsaniz çıkar