0

genelde sıcak su ile çıkarılır ama sonuç alınamazsa zeytinyağı veya aseton gibi farklı sıvılar da kullanılabilir.

0

eline biraz zeytin yağı döküp ovalarsan çıkar

0

japon yapıştırıcısı her ne kadar japonlarla alakası olmasa da bir şekilde dilimize dolanmış ve gerçekten kuvvetli bir yapısı olan maddedir. özellikle elimize yapıştığında o rahatsız edici an tarif edilemez bir andır. tırnak ile kazımaya çalışanlar var fakat bu doğru bir yöntem değildir çünkü ele zarar vermiş olursunuz.

japon yapıştırıcısını çıkarmak için 2 tane yöntem bulunmakta arkadaşlar.
bu 2 yöntemi sizinle paylaşıyorum.

ilk yöntemimiz sıcak su

elinizi sıcak suya sokarak biraz bekleyin. sıcak su elinizde ki japon yapıştırıcısını yumuşatarak çıkmasını sağlayacaktır.
elinizi sıcak sudan çıkarın ve elinizde ki yapıştırıcıyı rahatça sıyırın.

2. yöntemimiz aseton.

elinizde hangi bölge de japon yapıştırıcısı varsa o bölgeye bir kaç damla aseton dökün ve bir kaç dakika bekleyin.
daha sonra yavaş hareketlerle yapıştırıcıyı elinizden kaldırmaya çalışın. bunu yaparken dikkatli olmalısınız.

0

bol sıcak su ile çıkarabilirsin%25 ihtimalle.

0

japon yapıştırıcısı elden tinerle çıkar.ya da sıcak suyla da çıkabilir.

0

bol sıcak su ile yıkaman lazım gerewk....

0

japon yapıştırıcısı elimize yapıştıysa çıkması oldukça vakit alan bir şey. bu yüzden yapıştıktan sonra zeytinyağı ile ovalarsak veya aseton ile yapışan yeri ovalarsak genelde çıkıyor. bundan hariç sabunlu su ile yıkamak da japon yapıştırıcısının elden çıkmasını sağlayabilir.

0

ellerini sıcak suda tabiki kaynar olmayacak bekleteceksin birkaç dakika sonrasında ister nemli bir bezle istersende sabunla yıkayarak çıkartabilirsin

0

abi çıkmaz ya kolay kolay bi hastahameye gitmen bile gerekebilir yani zor iş

0

elimize yapıştımi cukmasi biraz zahmet ister japon yapisricisi cok kuvvetli ve hizli kuruyan bir maddedir cikartmak icin yapisan yere farkli farkli maddler dokeriz tiner dokerek cikarabiliriz ama tinek cok kotu kokutur kokusu cok ağir olur ve doktugunuz yeri cok yakar tavsiye etmem baska bir yontem ise aseton ile asetonda tiner gibi agir kokulu ve tehlikeli ama tinere gore daha az zararli yapistigi yere bi miktar aseton dökün ve iyice bir kuru mendil veya bezle ovalayin bu islemi 10 dk 15 dk boyunca ovalayin bu yontem ile çıkarmak biraz zahmet ister 15 dk boyunca hic durmadanovalariktan sonra yavas yavas kalkmaya baslar kaktiktan sonra elinizle kalkan yerden cekin agda gibi olucak cok aciticak ama cikmasi icin bunu yapmalisiniz cikartikdan sonra elinizi saf su ile yikayon cunku elinizdeki aseton kalirsa elinizi yakar onun icin saf su ile yikayin

0

oje çıkarmakta kullanılan aseton japon yapıştırıcısını çıkarmakta kullanılabilir kullandığınız ojenin aseton içerdiğinden emin olun aksi takdirde bir işe yaramıyacaktır

0

bu yapıştırıcı eminim birçok kişinin eline yapışmıştır. çıkarmak için tabii ki de en etkili yöntemlerden birisi tiner dir. tiner yerine bazen asetonda kullanılabilir. eğer evde bu aranılan malzemelerden hiçbiri bulunamazsa sıcak suda bekletilip sert bir cisimle deriye veya cilde zarar vermeden kazıma yapılabilir.

0

sıcak suda çıkar birde bıçak vs. yardimiyla kaziyarak cikarabilirsin

1

çocukluğumuzun futbolla geçmediğini söylersek yalan olur .çoğumuzun futbol oynarken ayakkabıları yırtılmıştır ve bunun için birçoğumuzun maddi durumu iyi olmadığı için tamir etmek için japon yapıştırıcı kullanmışızdır ve japon yapıştırıcılar çok kuvvetli oldukları için ellerimize bulaşmaması imkansızdır ve benim elime de japon yapıştırıcı bulaşmıştır.ben bu sorundan kurtulmak için her zaman yapıştırıcının üzerine sabun bırakırım ve 1 dakika sonra sabunu kaldırıp elimi temizleyince yapıştırıcı ordan kalkar.ve bence en iyi yöntem burdur .sıcak su o yapıştırıcının cilde girmesine neden olur bu yüzden soğuk su ile yıkamanızı tavsiye ederim.

0

ben şahsen bolca yıkar sonra su ile epey bi elle ovalar yani kaldiririm ama tinerle de çıkarılıyor kesin. japon yapistici kullanırken dikkat etmek gerek özellikle dudaklara aman dikkat aralarına kaçmasın birbirine yapışır lar sonra ağzın kapalı kalır.

0

pamuğa biraz tiner sürüp elimize sürersek çıkabilir.

0

tiner ile yıkarsan elden çıkar kardeşim.

0

japon yapıstırıcısının rlden cıkması için bşraz uğrasman gerekıcek yoksa deriyle birlikte anca sökersin çok tehlıkeli bir maddedir içersinde kımyasallar barındıran tehlıkeli bir madde :) sıcak su ve sabun işinizi görücektir ama bunun için biraz tabiri caizse :) biraz ovalamanız gerekicek ve bu ovalamalar sonucu elinizdeki o japon yapıstırıvısı dediğimiz tejlıkelı madde belli bir aşamalardan sonra elinizden cıkıvaktır ve sızde sağlıkla huzurla devam ediceksiniz :)

0

japon yapıştırıcı dokulduğu yeri bol su ile yıkanır.su çıkartmaz ise aseton ile yıkanırsa daha rahat çıkar.

0

japon yapıştırıcısı elden nasıl çıkar sorusuna cevabım sıcak su ve sabun kullandığım tek yöntem bu