0

dabbe serilerini izlediniz mi?

12 cevap
0

hayır izlemedim asla izleyemem korkarım ilgimi çekmiyor daha çok romantik filmler izliyorum

0

ilk iki filmini izledim. diger filmlerine doyle tesadufi olarak birkac sahnesine denk geldim. hep ayni sey uzerine kurulmus gibi gelsi. o yuzden ikinci filmindne sonra izlemedim diger filmlerini. hep bir konu uzerinden gidiyormus gibi geliyor bana. sadece bir cin mi var. bence diger cinlerin de nasil davrandiklarina dair bilgi edinip daha farkli konular elde edilebilir.

0

sadece 1biraz izledim korku filmlerini seyredemiyorum etki altında kalıyorum

0

dabbe'nin sadece bir tanesini izledim diğerlerini izlemeyi cesaretim olmadı gece uyurken çok korkmuştum 10 gün uyuyamadım bence dabbe dizleri çocuklara asla ve asla izletilmemeli

0

dabbenin bütün serilerini izledim ama bir o kadarda güzel bir yapım film ama çok korkunç değildir her şeyin yapmacık olduğu cokk bellidir benim tercihim magi adlı filimdir

0

seriyi değilde ilk filmi izlediğimi hatırlıyorum çocukken yıllar önce. japon korku filmlerinden araklanmış gibiydi teknolojik-korkuydu.ama adeta günümüze ışık tutuyordu ve gerçek çıktı filmdeki anafikir... dabbe-tül arz, dünyaya internet yoluyla yayılacak,girilmeyecek ev, mekan bırakmayacaktı.ilk film çok amatörceydi, oyunculuklar baya kötüydü ama diğer seri filmlerinin cin saçmalıklarına karşılık daha iyiydi.ya bir insan devamlı cin konulu film çıkarmaktan bıkmaz mı? yok cin vakası bilmem ne...filmin adı dabbe, ne biliyim deccale bağlıyosun eyvallah ta hep bi cin vakası, yok cinli köy bilmem ne sıktı artık.bıktık şu cin olaylarından başka ögeler bulun abicim gözünüzü seveyim.

0

dabbe serisini hiç izlemedim ama fragmanını görmüştüm. baya ürktüm ben. filmini izlemeye cesaret edemedim bir türlü. zaten izlesem de çok etkisinde kalıyorum ben. birkaç hafta falan kabuslarıma giriyor.. aynaya bakmaya korkuyorum ya.. öyle bir şey yani.

0

hepsini değil de birkaçını izledim ve vücudumdaki adrenalin artışı çok hoşuma gidiyor bu yüzden korku filmlerini severim devamını da izleyeceğim zaten

1

dabbe serisinin filmlerini izlemedim, korku filmleri sevmediğimden ilgimi çekmiyor bu tür filmler.

0

dabbe filminin tüm serisini hemen hemen izledim ancak bana korku filmleri biraz saçma geliyor diyebilirim. genellikle korku filmlerinde korkmuyorum daha çok gülüyorum.

0

birkaçı izledim bidaha izledim ismimden bile korkuyorum izlemem

0

dabbenin tüm serilerini izledim en beğendiğim türk korku filmidir.adamlar çok iyi yapmışlar ülkemizde böyle korku filminin yapılması oldukça gurur veriyor.en son beğendiğim serisi ise dabbe 3 tür muazzam bir film yapmışlar korkuyu kemiklerimize kadar hissediyoruz.