0

dedikodusuz yer varmı müslüman devlet ama insanlar iki yüzlü

0

tabiki var.dedikoducunun olmadigi yer veya sehir varmi her yerde insanlar yapmasa bu zaten hayat yasamdan cikar dedikodu olcakki insanlar kendilerine konu yaratsin.

0

allaha sukur bizim sitede dedikoducu yok:) yani en ala dedikoduyu akrabalar yapiyor yine.:)

0

aşırı şekilde ve bu artık beni üzüyor çünkü siz gittikden sora belkide benim dedikodum yapılıyor diyorum

0

olmazmi heryerde oldugu gibi burdada dedikoducular mevcut.kim kiminle nebyapmis ne almis nereye gidiyor kim geldi merak merak merak

0

yaşadığım yerde tabii ki de dedikodular var. bunlar daha çok kendinde kusur olan ve kendinde olmayan şeyleri genellikle insanlarda buldukça dedikodu yapıyorlar. genellikle komşular çok dedikodu yapıyor biz de nedensin her fırsat bulduklarında bir kenar köşelerinde evlerinin kenarında hep insanlarla ilgili dedikodu yapıyorlar. gerçekten bu çok yanlış bir şey ama insanlar nedense dedikodu yapmayı tercih ediyorlar. gidip de eşleri ile ilgilenseler çocukları ile ilgilenseler daha iyi olur bence. dedikodu yapmaktansa başka şeylerle uğraşmak daha iyidir diye düşünüyorum.

0

genellikle heryerde olur bu dedikoducular mahallelerde ayaklı gazete olarak da bilinirler hemen hemen herşeyden haberleri olurlar ve onun gelen herkesle başka birini cekistirirler kulakları çok deliktir da bir olay olmadan daha kokusunu alırlar ve bir haber duyduklarında hemen hemen heryere dagitirlar. dedikoducular genellikle patavatsiz insanlardır ve bazı sevenleri ayirabilirlerde. çok tehlikelidirler hemen birini cekistirirler ve cekistirmeye bayılırlar. insanlarla alay etmeyi severler hemen bir kusur bulup tatarlar bazen iftira bile atabilirler . hakkınızda yanlış şeyler yayabilirler.

0

hemde nasil var anlatilmaz ya abi bu ne ewden ciktigin an dedikonu yapmaya basliyorlar ya yani anlamiyorum arkadan konusmakla ne kazaniolar ayiptir ya insanlar bu kadarda dedikoducu olmsa nolck sanki allah im ya insan kafayi yiyor bazen soylediklerindn dolayi.

0

nerede yok ki?
hayır biri hakkında konuşmak insanlara ne kazandırıyor çok merak ediyorum. hadi ergenlik, çocukluk neyse bir kendini kanıtlama çabası var. onda da yapılmaması gerekir kesinlikle ama cahillik diyorum. ama koca koca insanların birbirlerini cekistirmesi gerçekten çok ayıp. ucuz geliyor bana.

0

elbette var, ben şimdiye kadar dedi kodu yapılmayan bir hane görnedim. özelliklede bayanlar yapsada, son zamankarda erkekler de yapmaya başladı. türk milletinin kanında var dedi kodu, milletimize göre dedikodusuz bir hayat olamaz.