0

diyelim bir mağazaya girdim ve bir giysi gördüm ama nasıl beğendim anlatamam ve fiyatı da yüksek ama alacak param da var yani, o zaman o giysiyi aşırı beğenmişsem almadığımda rüyama bile gelecekse bu işkenceyi yaşamamak için alırım çünkü paramda vardır. ama o kadar fazla beğenmedigsem yani sonra da alsam olur dediğim bişeyse tabiki her zaman çnceliğim indirmden almak olacaktır. hem indirim olunca tadından yenmez. ünsan indirimli alınca bir başka seviniyor valla. ben o yüzden hep indirimli alırım çünkü cebime zarar olsun istemiyorum zaten aşırı uzun süreli gitmeyen bişey için neden paramı heba edeyim ki, bu yüzden bayanlar hep öağazalarda dolanır çünkü indirim var mı diye bakarlar sürekli. keşke erkeklerde bizim gibi indirimli ürün aramaktan mutlu olsa en azından yanımızda sıkılmak yerine onlar da erkek reyonunda güzel vakit geçirmiş olurdu. ama maalesef erkekler öyle değil düz akılla hareket ederler. bişey beğendi mi çokta fiyatına takılmazşar onu direk alırlar. allah’tan biz öyşe değiliz yoksa onların ocağına incir ağacı dikeriz çünkü erkekler bir ürün alırken bir on ürün alıyoruz. buda daha çok ğaranın gitmesine neden oluyor.

0

ben genelde su yöntemi deniyorum.hani modası geçer deil kalitesi olarak kullanma açısından.yazın alincak ürünü kışa doğru indirime girio serio sonu olarak kışın alincak seyi de yazın aliyorumki bana daha uyguna gelsin die bu benim cebime kazanc olarak giriyor.

1

internet sitelerinde, başka mağazalarda benzeri var mı diye bakarım. aynısı uygun fiyata var mı diye araştırırım. yoksa indirime girmesini beklerim. hevesim geçmezse ve indirmede girmezse alırım o kadar beğendiysem.

0

ille de o kıyafet olacak diye bir takıntım yok bütçeme uygun olanı alıp geçerim

0

fiyatı çok yüksekse genelde bekliyorum ama 50 liralık bir ürünü de beklemem.