0

kemal sunalin tum filmleri guzel ama iclerinde en cok tabiki bence benim favorim hababam sinifidir.ben butun filimlerini bikmadan usanmadan begenerek izliyorum bende efsane bir oyuncuydu kendisi saygi 've rahmetle aniyoruz kendini

0

tabiki de hababam serisi böylesi bidaha gelmez

0

hababam sınıfını çok beğeniyorum ve keyifle izliyorum.

0

kemal sunal'ın oynadığı filmlerde en çok üç kağıtçı beğeniyorum çünkü insanları anlatıyor

1

kemal sunal gibi bir değer bir daha bu topraklara kolay kolay gelmeyecek gibi. oynadığı her film tüm insanlara bir ders niteliğinde. gerçekten de öyledir. hangi filmini izlerseniz izleyin mutlaka size hayattan kareler sunarak adeta ders verecektir. hangi karaktere girip oynadıysa ve bugün hala izleniyorsa o insan doğruyu yapmış demektir. fakat sorumuzun köküne inecek olursak ve bu soruya illaki bir cevap verecek olursak orta direk şaban filmini örnek verebilirim. nedendir bilinmez ama bu film ben de farklı bir iz ve tat bırakmıştır. hala unutamıyorum bu filmi. öte yandan birçok arkadaşın da diyeceğini tahmin etttiğim gibi hababam sınıfı serisi de ayrı bir güzel.

0

her filmini severim ama hababam sınıfı serisi çok farklıdır benim için. çok kalabalık ve yetenekli bir kadro.. türkiye'nin gerçeklerini çekinmeden gün yüzüne vuran filmler ve tabiki tarık-kemal ikilisinin uyumu :)

0

hababam sınıfı filmleri çok sıcak ve samimi bir ruha sahip olduklarından benim için ayrıdır. çok severim.

0

zübük, siyasi bir filmdir izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

0

hepsini çok beğeniyorum çok güzel filmler yapmış