0

üniversiteyi kazanmak, ve istediğim bölimde

0

yeni yikdan beklentim oncrlikle saglik tabiki.. sonra para

0

yeni yıldan beklentim oncelikle bol saglik huzur refah kazanc umuyorum bu yila guzel girecegiz asgari ucretlerin dendigi gibi 2200 2500 civarinda olursa bu herkezi memnun edecktir bide araba almayi dusunuyorum cok uzun zamndir umarim bu sene hayalimi gerceklestirebilirim umuyorum ki devletimiz batinin bu baskisina ragmen buyumeye gelismeye devam edever guclu bir ekonomiyle ve umuyorum ki muslumanlar artik birlik olur zalimlere karşı 1.5 milyar musluman var diyoruz cunku ama malesef yani basimizda israil filistini isgal ediyor muslumanlara zulm edip olduruyor biz muslumanlarin sesi cikmiyor ufacik varligi belirsiz bir devlet mislumanlara zulm ediyor ama malesef biz muslumanlarin sesi cikmiyor umarim bu yil bunu kokunden haledeck adim lar atariz biz muslumanlar malesef artik sozde muslumanlar bile muslumanlara zulm eder olmus sudi arabistanin yemene zulm ettigi gibi umarim bu sene huzur savaşsiz bereket le bolukla gelir.

0

yeni yıldan çok şey bekliyorum bu sene 2019 olacak yani beklenen vakit geldi şuan çalışıyorum ocak ayında askerlik yerleri belli olacak askerlik yerim ıyi bi yer olsada bari rahat rahat askerlik yapsam inşallah ıyi bi yere düşerim askerde kalmayı düşünüyorum uzman olarak kalabilirsem sınavlarına girecem orda kazanabilirsem kazanacağım kazanamassamda artık allah büyüktür askerden gelince ıyi bi iş yeri bulup işleri yoluna soktuğunuz zman iş yeri açmayı düşünüyorum askerlikte elektrikci olarak kalırsam elektrikci olarak kalacam kalamazsamda şoför olarak kalmayı deneyeceğim bakacaz inşallah şoför felan olurum askerden gelince ıyi bi iş yeri açmayı düşünüyorum ramis can diye bitane arkadaşım var çok iyi birisi onunla birlikte dükkan açma hayallerimiz var dükkanı açtığımız zaman çok ilerleyecegimizi düşünüyorum inşallah allah hakkımızda hayırlısını verir

0

her şeyin yoluna girmesini bekliyorum artık. ağlamadığım bir gün geçirmeyi bekliyorum. mutlu olmak istiyorum başka bir şeye gerek yok.

0

öncelikle yeni yıl da herkese sevgiyi mutluluğu öyle şeyler diliyorum. kendi açından da işim de ve kariyerinde daha başarılı bir yerlere geleceğimi düşünüyorum sizin de öyle olmasını dileyerek teşekkür ediyorum iyi günler.

0

yeni yıldan beklentilerim,sevdiklerinle geçireceğim sağlıklı mutlu günler ,kimseye muhtaç olmadan gecinebilmek,kızlarına hayırlı iş imkanları , üniversite sınavına girecek olan kızıma başarılar, vatanımıza milletimize hayırlı günler dilerim.

1

eksiksiz bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum öncelikle. sonrasında elbette hem ülkem, hem sevdiklerim için huzurlu ve refah içinde, sağlıkla bir yıl geçirmek isterim. fazla bir beklentim yok, gelen günler gideni aratmasın yeter. her geçen gün daha çok geçmişi özlemek istemiyorum, güzel günler görelim artık tüm dünya olarak.

1

yeni yıldan beklentilerim ,bir kere herkesin barış içinde sağlıklı bir ortamda yaşaması,savaşların olmadığı bir ortam,insanların kazançlarının iyi olduğu dengeli olduğu bir ortam.kardeşliğin sevginin var olduğu bir toplum bekliyorum,herkesin işinin olması ve ekmeğe muhtaç olmadığı bir yıl bekliyorum.