0

kalitesiz spor ayakkabı giymenin, hiçbir zararı yoktur. çünkü ayağınızı koruması yeterlidir. ama kaliteli derken güzel bir markaya göre ortopedik şekilde ayakkabıyı tasarladığı için ayaklarınız, daha rahat yürümenizi sağlar ve ayaklarınızın hava almasını sağlayan ayakkabılar vardır. ayrıca koku önleyen koku oluşmasını önleyen ayakkabılarda markalı olan ayakkabılardır daha çok. yine de herkes kalite marka giyecek diye bir şey yok. bütçesine göre herkes alışverişini yaptığı sürece, eski yırtık pırtık ayakkabılardan dolaşmaktansa, temiz bir ayakkabı ile dolaşmak insan için daha iyi olacaktır. ama kalitesiz ya da kaliteli diye bir tabir çok yanlış bir şekilde kullanılmış bence bu soruda. herkes kendi bütçesine göre alışverişini yapar. kalitesiz ayakkabı giydiğimizde ayaklarımız yamuk yumuk olmaz. bu korkulacak bir şey değildir. temiz olsun ayakkabılarımız yeterlidir.

0

zaten ayakkabı dizi kaliteli olması lazım. en azından ayakların rahat etsin diye mesela örneğin adidas ,nike ,puma kullanabilirsin. hem çok rahat bir şekilde ve kullanışlı ayaklarin kokmamis olur, hem de ayaklarını ağrımamış oluyor. ben de genellikle adidas, nike giyiyorum bir kere alırım beş, altı sene giyerim ve şu anda ayakkabılarım 5-6 senelik ayakkabı yani.

0

tabii ki de herkes pahalı, orjinal ayakkabılar almak zorunda değildir.ama kalitesiz ayakkabı kullanırsanız ayakkabı ayaklarınızda koku yapar.mantar hastalığına yol açar.hele ki her gün ayakta uzun süre duruyorsanız ve ayakkabıda kullanılan malzemeler kalitesizse daha bir çok rahatsızlıkla karşılaşabilirsiniz.kalitesiz ayakkabılar uzun süre dayanmayacağı için sürekli yenisini alırsınız ve aslında pahalısından kaçarken böyle daha fazla para harcarsınız ve yaşadığınız sağlık sorunları da yanında cabasıdır.

0

kaliteyi fiyatla biçimlendirmemekle beraber kalitesiz diye tabir edilen spor ayakkabıları giymek öncelikle sağlam olmadığı için bütçeye zarar verir, ayaklarda kokulara, mantarlara, soyulmalara, yaralara sebep olabilir. vücudun anatomik yapısına zarar verebilir.