0

başka bir kişinin yaptığı şeyler çıkarlarımıza ters düşüyorsa karşıdaki insandan nefret eder. tamamen birine katlanmak çıkar meselesidir. çıkarlarınız doğrultusunda ilerlemiyorsa karşınızda ki kişi nefret başlar. nefret olgusu malesef ki yalnızca biz insanlarda var.

0

ohhooo bununla ilgili anlatılacak çok şey var

0

bu aslında yaptığı şeye göre değişebilir. aldattıysa nefret eder, üzdüyse nefret eder, ihanet ederse nefret eder aslında nefret etmek için bir sebepte yoktur bazı insanlar diğerlerini kıskanıp nefret eder yani bu kişiden kişiye değişebilicek bir duygu. mesela ben nefret ederim ama sonradan yumuşarım bir hareketiyle fakat bunun tam tersi olanlarda var ve nefretin ilerisi artık kin tutmaya gelebilir

0

bir insan birinden hoşlanmazsa sevmezse yıldızları barışmazsa nefret eder.yada kızdıracak seyler yaparsa hakaret ederse uslupsuz konusursa saygısız davranirsa nefret eder.benimde çok nefret ettiklerim var bu hayatta.mesela ben arkamdan konuşanlara dedikodu yapanmara kendini beğenmişlerden uygunsuz tavır sergileyenlerden nefret ederim.her insanın yapisi fatklidir.kimse kimseyi sevecek diye bişey yok aslında.zorla guzellik olmaz yani.

0

hayatta herkesin kimyası birbirine uyacak değil, herkes herkesi sevecek diye de bir kaide yok asla.canı gibi bağrına basarcasına uğruna canını verircesine sevmek nasıl olabiliyorsa, günahı kadar bir insandan nefret edilebilir ve hatta ölümüne sevinecek gibi ileri derecede nefret kin duyulabilir çünkü bu gibi örneklere hayatımda rastladığım için biliyorum.benim de sevmediğim insanlar var, zamanında sarmaş dolaş gezdiğim yediğim içtiğim ayrı gitmeyen biriyle artık günahım kadar sevmediğim nefret ettiğim bir gerçeğim var.herşey insanın ağzından çıkan sözcüklerle belli oluyor iyi veya kötü, bir insan her zaman ne söylediğini iyi bilmeli ağzından çıkan söz uçup gidiyor ve hiçbirşeyin de o an önüne geçemiyorsun çünkü ağzını açtığında içindekiler söylenmiş oluyor duygular da karşında ki insanın hücresine yer etmiş oluyor.herşey bu kadar basit, ben o arkadaşımla olan o eski gülüp eğlendiğimiz zamanları özledim ama ne kadar özlesem de fayda etmiyor.bir insan deli değil ya durduk yere kimse kimseden nefret etmez, her zaman bunun altında yatan mantıklı bir sebep vardır.

0

aldatmistir nefret eder,
kandirmistir nefret eder,
sinirlendirmistir nefret eder,
damarına basmıştır, canını sıkmistir...
birçok neden var nefret etmek için de sevmek için de.

0

ben nefret ettiğim bir kişi oldu kimseden bukadar nefret etmemistim gözümün içine bakarak hakkımdaki düşüncelerini yüzüne karşı söylemesi beni çok kirmisti.bende yakınım oldugu icin artık hiç gorusmuyorum artık ama gerçekten nefretin ne olduğunu o insanda gördüm hirsimda içimde kaldı yani.

0

bir çok sebebi vardır karşındaki kişi sana hiç bişey yapmasa bile insan yine nefret eder çünkü kafaya bir kere koymuştur.ama genellikle sevmediği hareketleri yapdığı için veya sevdiği birine zarar verdiği için bir insandan nefret ediliyor.