1

yani eğer elma böyle güzel olsa yara bere olmasa elmayı kabuğu ile birlikte yemeği daha çok severim hiç bıçak değdirmeden dişleyerek elma yemeyi severim öyle daha sağlıklıdır hem daha vitamini de ölmez ama eğer elma kabuğu böyle leke falan olursa leke olan bölgeleri bıçakla keserim yine de yani hepsini soyman kabuğuyla birlikte yerim.

0

hayir ben elma yerken kabugunu asla soymam ama iyice yikarim.vitamin olarak kabugundadir.ayrica cocuklar yerken onlarin elmalarin kabuklarini soyarim tam isiramadiklari icin ondan dolayi.

0

genelde soymaya çalışırım. büyük çoğunluğunda bal mumu olduğu için yıkansada yerken onuda tüketiyoruz.eğer bal mumu olmadığına kanaat getirirseniz soymadan yemek daha iyi.

0

elma her türlü güzeldir kim nasıl yerse yesin mutlaka yenmelidir.

0

hayır soymam ama iki türlüde güzel nasıl olursa yerim

0

hayır soymam neden meyvenin kabugunda vitamin zaten

0

elmanın kabuğunu soymam çünkü kabuğu daha faydalı.çöp olmasına kıyamıyorum o zengin vitamin kaynağının.size tavsiyem soymadan yiyin.zararı yok faydası çok.

0

unutmayın sevgili arkadaşlar elma aldıgınızda alırken temiz olmasına gayret gösterin bol su ile yıkayın ve kabuğu ile yiyin çünkü elmanın faydası kabugunda oldugu söylenir

0

soymam hatta kesmem bile. hatta ve hatta çekirdeğiyle bile yediğim olur.

0

vitamini kabuğunda derler ama soyunca daha rahat yeniyor .bu ne sert vitaminmiş böyle .kabuğu vitamin diyorlar kabuğuyla yenince mide ağrısı soğuk algınlığı ortaya çıkıyor.ben bir şey anlamadım.

0

ben elma yerken kabugunu soymam çünkü bütün vitamin onlardadir diye dusunuyorum.ancak yaşlılar ve çocuklar alışkanlık haline getirdidgi için soyyolsr diye dusjuyorm bende ama bunu onlarqda alışkanlık haline getirmek lazım yaşlılar belki diisleri olmadkwlrndwn olabilir diye dusnuyrm ama elma armut gibi ayva. bunları n incir vitamini kabuğundan bence

0

elma vitaminim kabugumdadir diye soylenir

0

elma yerken kabuğunu soymam çünkü vitamini kabuğunda bitiyor vücuda çok faydası vardır

0

elma yerken kabuğunu soyuyorum fakat bu doğru değil biliyorum.elma gibi lifli bir meyvenin vitamini de kabuğunda ama ben yerken rahatsız olduğumdan kabuklarını soyarak ve dilimleyerek yemeyi tercih ediyorum.yalnız soruyu cevaplarken epey zorlandım.çok kolay olmadı benim için:))

0

ben genelde soymam normal yerim gider vitamini kabukda sonuçda

0

evet genelde yanımda bıçak taşırım zaten ve kabuğunu da soyarım. kabuğuyla yediğim çok nadir görülür

0

elma yerken kabuğunu genelde soymam

0

elma yerken kabuğunu soymak daha faydalı vitaminlerin çoğu kabuğunda gizlidir

0

elma yerken kabuğunu ben soymuyorum iyice tertemiz yıkanırsa vitamin kabuğunda ;)))