1

türkiye'de adalet sistemi çok doğru bir işleyiş içerisinde değil. idam gelse bile bizim idam istediğimiz suçlara idam cezası gelmez, gelsede kolay kolay uygulanmaz. adaletli bir şekilde olacak olsa idam cezası uygulanması gereken ve istediğimiz birçok suç var. ancak caydırıcı olur mu ve yerinde uygulanır mı şüphelerim var.

şimdi bile insanlarıb suçsuz yere hapis yattığı çok sonra anlaşılıyor. insanları idam ettikten sonra boş yere idam ettiğimizi anlarsak vebali hepimizin boynuna olur.

0

aynen getirilmeli insanlar iyice igrenclesti caydırıcı cezalar olmadığı için hala yapmaya devam ediyorlar en azından diğerlerinin gözünü korkutmak lazım diye düşünüyorum. çünkü çoğu ceza bile almadan hemen çıkıyorlar.

1

kesinlikle çünkü artık insanları taciz etmekten başka şeylere geçtiler geçen gün youtubede video ararken neyse boşver işte gelmeli buunu bilmemiz yeter ve gelicektirde

0

kesinlikle gelmeli artık. iyice zıvanadan çıktı insanlar igrenclikte sinir tanımıyorlar. belki az da olsa caydırıcı etkisi olur.