1

evde fayans yada parkeye hiç gerek yok bence kardesim. yazın kilimleri ser bir güzel. kışında her tarafı kalın desenli bir halifileksle döşe sıcacık mis gibi otur.

0

parke olması daha iyi temizliği daha kolay ayrıca sıcak, fayans soğuk oluyor ve sürekli su lekeleri ya da diğere lekeleri hemen belli ediyor. parkede hemen sil pırıl pırıl oluyor. özellikle bebekler içinde rahat çünkü fayansta emeklemesi koşması onları hemen hasta ediyor. bir şey döküldüğü zaman parkede hemen silip temizlenebiliyor. her yer halıyla doldurmaya da gerek kalmıyor.

0

kis aylarinda maalesef fayans cok soguk olur,sogugu ceker..parke ise fayansa gore bir nebze daha sicak kalabilir.hem maliyeti hem kullanim acisindan ben parkeyi oneririm.

0

evde parke olmalı hem temizlik yönünden daha pratik hemde daha kolay silinir. parke sıcaklık yönünden de iyidir

1

bu soru herkese göre farklılık gösterir. bana göre evde parke olması daha iyidir. temizlenmesi daha kolay süpürülmesi daha kolaydır. ayrıca bir iz olsa bile belli olmaz.. ama fayanslar öyle değildir hem temizliği zordur hem de kırılsa ya da çizik olsa direkt belli olur. ayrıca fayans araları beyaz olan yerlere hemen çok çabuk kararabiliyor, kirleniyor. parkelerde böyle sorunlar olmuyor. kış aylarında fayansların üzerine üzerine halı sermemiz gerekirken, parkelerin üzerine çok halı sermemize gerek kalmaz çünkü parke yine de fayansa göre ılık tutar.