0

bem takım tutmuyorum futbolla aram yok zaten

0

ben kendimi bildim bileli fenerbahçe takımını tutuyorum. yense de yenilse de yine fenerbahçeyi tutuyorum.

0

galatasaraylıyım ama çok bir bilgim yok yani sadece çocukluktan beri galatasaraylı olduğumu biliyoru..

0

futbola hiç ilgi duymasam da çocukluktan beri hep galatasaraylı olarak bilirim kendimi

0

kendimi bildim bileli galatasaraylıyım. uefa, süper kupa aldığımız dönemlerde çocuktum o zaman bile gol attığımızda sevinçten ağlıyordum. iyi ki galatasaraylıyım.

0

fenerbahce taraftariyim.bi fenerbahceli olarka gurur duyyorum takimimla.cunku suan takim iyi degil ruh yom ama taraftari olarak destegimi daima surdurdugum icin gururluyum.baska takimlar stada bile gitmez takimi bole oldugunda.

0

ben fenerbahçe futbol kulübünü tutmak dayım takımımız şu an çok kötü gidebilir. ancak ne kadar kötü giderse gitsin ben fenerbahçe'yi asla bırakmayacağım. şu an çok zor dönemler geçiriyoruz. ve şu an lig'de küme düşme hattında ise ben doğduğumdan beri ilk defa fenerbahçe'yi bu kadar kötü görüyorum. bence bu kesinlikle ali koç'un daha cemil yine veriyorum.biraz daha kendisini başkanlığına kaptırırsa daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum. bence devre arasında kesinlikle bir türk hoca gelmelidir. ve bu koca takımı iyi tanıyan biri olmalıdır. ve benim tahminim ersun yanal gelmelidir. ve ersun yanal hücum futbol oynadığı için hem gol anlamında hem de puan anlamında daha çok puan alabileceğimizi inanıyorum.

0

galatasaraylıyım.bu aralar baya kötü gidiyoruz hemde berbat son 8 maçta sadece 1 puan alabildik.tarihimizin en korkunç günlerini yaşıyoruz.ama inanıyoruz bunlarda geçecek şu sezon ortası gelsin iki tane forvet aldığımız aman hiç bişey kalmayacak.hakemlerede çok kızıyorum sanki galatasaray düşmanı hepsi... özellikle cüneyt çakır tam bir galatasaray düşmanı beşiktaş maçında 3 tane penaltıyı vermedi.ama yidene pes etmeyeceğiz.çünkü bu ülkeden oynanan oyun galatasaraya karşı oynanan oyundur..

0

sıkı bir maç takipcisi değilim maç sevmem ama derbileri izlemeye calisirim. fenerbahçe takiminin taraftariyim. iyi gün kötü gün başarılı maçlar başarısız maçlar bu kalp hep sarının yanına laciverti ister değişmez bu da .

0

ben de konyaspor luyum. bir konya li olarak tabiki kendi takimim.

0

yensede yenilsede çocukluk aşkımsın sen fenerbahçe babadan oğula bir sevda

0

ben fenerbahceyi tutuyoeum takim olarak. ama prk bir alakam yoktur

0

maç falan izlemem ama fenerbahçeyi tutuyorum

0

fenerbahçe takımını tutuyorum. ama futbolla öyle pek alakam yok yani :)

0

ben fenerbahce yi tutuyorum.ama suan lig de ki durumu kofu.

0

ben beşiktaş takımını tutmaktayım dünya takımlarında ise barselona ya oldukç bir ilgim var