0

evet bayanlar genellikle dış görünüşlerine önem verirler. aslında bayanlar değil erkekler dış görünüme önem verdikleri için bayanlar kendilerinin görünümlerine özen gösterirler.

0

evet veriyorlar ama kişiden kişiye değişiyor herhalde

0

özellikle bazıları bir boya badana yapıyor allahım ben kendimi erkek gibi hissediyorum çünkü ben o kadar makyaj falan yapmam .izliyorum değişim videolarini mesela resmen makyajla evrim geçiriyorlar yani o kadar degisiyorlar ki . kadınlar sadece kendi dış görünümüne özen göstermezler eşlerinin de mükemmel giyinmelerini isterler. erkekler diyor ya hani bizi çok bekletiyorlar diye kadınlar hem kendileri hazırlanıyor hemde çocukları hazırlamakla mesguller erkekler ne yapıyor bir kazak yada bir tisort birde pantolon çeker bitti yani biz hem makyaj yapıyoruz hem giyiniyoruz bir saç var bu arada yani bekleyeceksiniz yani bu arada onlarda çocukları giydirseler hiç fena olmaz yani.

0

evet dış görünüşüne önem verenler var. ama ben onlardan değilim. kendimi nasıl rahat hissediyorsam öyle gezinirim yani.

0

sanirim veriyorlar :d ama yine de ongargidan uzak durun hanimlar.

0

çokmu önem verir derken? bildiğin abartırlar, hele birde bir yerlere gideceksen seni kapıda ağaç ederler. kadınların dış görünüşüne harcadığı para ile bildiğin araba alınır.