0

bankalarda sıra numarası almak mantıklı ve akılcı bir sistem bence öyle olmasa her gün tartışma kavga çıkardı bankalarda.şimdi alıyorsun numaranı oturup bekliyorsun .yada size sıranın gelmesine biraz uzun bir zaman varsa gidip yakın bir yerdeki işinizi bile halledip gelirsiniz

1

bankalardan ya da artık bütün kamu kurumlarında bu sıra alma olayı mevcut. bence çok iyi bir uygulama. o bankanın müşterilerine artı ayrıcalık veren ve işlemleri kolaylaştıran işlemdir.
sıra numarası aldığınız adı ne bilmiyorum o sistemden yapacağınız işlemi de seçtiğinizde, eğer seçiminizi tc kimlik numaranız ya da banka kartınız ile yapmışsanız sizin numaranız yandığında banko arkasındaki banka yetkilisi sizin yapacağınız işlemi de daha evvelden öğrenmiş olduğundan sizin için de bu zaman kazancı oluyor.

0

bankalardan herhangi bir işlem yapmadan önce sıra alma gerekliliğine gayet doğru bir işlem olarak düşünüyorum.çünkü bu şekilde bankalarda sıra alınmış olduğu zaman yoğunluktan dolayı oluşabilecek olan kargaşaların önüne geçilmiş oluyor. almış olduğumuz sıra numaraları sayesinde bankaya kimin daha önce gelerek sıra almış olduğu açık ve net bir şekilde belli oluyor. bu sayede de benim sıram mı sen kalktın önce ben gelmiştim gibi tartışmalar da yaşanmamış oluyor. gayet mantıklı bir uygulama.

0

bence guzel bir sistem kulanisli lakin yasli teyzelerimiz amacalatimizin cogu alamiyor onlar icin daha basit onlari ugrastirmicak bir sistem de eklenebilir

0

mantikli buluyorum,kimse kimsenin sirasini almiyor.guzel bi uygulama.noterlerde ptt lerdede var.