0

futbol hakemleri genelde maç sırasında çıkan olaylardan dolayı soyunma odasına gittiklerini hepimiz gördük. bakıldığı zaman kış aylarında oldukça hava koşulları kötü olduğu zamanlarda zemin aşırı bir şekilde kötü olduğunda hakemlerin sahaya çıkıp kontrol ediyorlar ve tekrardan soyunma odasına gidiyorlar. oyun atılmaması yönünde kararlar ne veriyorlar ve maç ileri bir tarihe ertelenmiştir duruma geliyor.

0

bir futbol karşılaşmasında maçın oynandığı yere aşırı yağmur yağarsa top zıplamıyorsa ,aşırı kar yağmaya başladığında hakem soyunma odasına gider.bir başka olay ise maçın oynandığı statta maç gece oynanırken elektrikler giderse hakem yine soyunma odasına gider.bir başka durum ise stata aşırı derecede yabancı madde atılması durumunda hakem soyunma odasına gider.seyircilerin yabancı madde atması bitmezse maç iptal olur.

0

bir futbol müsabakasında hakemler sahaya çok yabancı madde atan taraftarlar yüzünden veya maç içi takımlar arasında oluşan kavga yüzünden maçı erteler. bu yüzden soyunma odasına giderler.