1

sorumanide haftasonu ödeme yapıyormu?

sorumanide haftasonu ödeme yapıyormu?

15 cevap
0

sorumani odeme yapar da, bankalarin kapali oldugunu bilmeniz gerek. hicbir sekilde islem yapamiyorsunuz. islem yapsaniz bile caliama saatleri icerisinde duser. eger atm lerden yapacak olurlarsa bu da sorumani icin kulfet demek. cunku atm lerde belli bir islem ucreti aliniyor atm lerde. havale eft yoluyla yaptiklari zaman bazi bankalarin havale eft ucreti almadigini biliyoruzz. enpara.com gibi, katilim bankalari gibi. yani bunlarla ucretlerini sifira indirebiliyorlar. o yuzden "iş günü" diye bir tabir var sitede. odeme taleplerini 3 iş gunu icerisinde yatiriyoruz diyorlar. birinci is gunu de yatar, 3. is gunu de yatar yani.

0

hafta sonu ödeme olmuyor yani haftaya osnu ödeme alamıyorsunuz malsef muhtemelen bankalarda kapalı olduğu içindir eğer cumadan yaptıysanız bunu ancka hafta içi banka hesabınıza paranız yatar buda tabi önce hesabınız incelenir. ve hesabınız incelendikten sonra en geç 3 iş günü içerisinde paranız hesabınıza yatıyor. yani sistem de yapmış olduğunuz içerikler önce takip ediliyor inceleniyor daha sonra paranız yatıyor buda 3 iş gününü geçmiyor bu şekilde paranızı alabiliyorsunuz.

0

hayır 3 iş günü içerisinde ödeme yapılır

0

yani sorumani sitesinde hafta sonu ödeme yapacağını sanmıyorum. çünkü 3 iş günü içinde ödeme oluyor dediğine göre demek ki hafta sonu olmuyor zaten hafta sonu yatırırsa bile hafta sonu çekemezsiniz pazartesiyi beklemeniz gerekir.

1

hayır 3 iş günü yani hafta içi. malum bankalarda hafta sonu çalışmıyor. bu nedenle hafta içinde yapılıyor ödemeler genelde. o yüzden bir hesap yapacak ve beklenti içerisine girecekseniz bu seçenek aklınızda olsun sonra cuma ödeme talebi verdim halen yatmadı diye boşa beklemeyin.

0

sorumani hafta sonları ödeme yapmıyor. sadece hafta içleri ödeme oluyor bilginize.

0

hafta sonu ödeme olmuyor bankalar da kapalı olduğu için. hafta içi ödeme yapılıyor genelde 3 gün içerisinde hesabınız kontrol edildikten sonra ödemeniz hafta içi yapılıyor

0

sorumani hafta sonlari odeme yapmiyor,odemeler hafta ici oluyor. ben hep hafta ici aliyordum.

0

hafta sonu ödeme yapılmıyor sorulari sayfasında üç işgünü içinde diyor bende ödeme talebinde bulundum bekliyorum bakalım ne zaman yatar

0

haftasonu odeme yaparlar ama bankacilik islemleri biliyorsunuz haftasonu islem yqpilqmiyor. mesai saatleri icerisinde degilse hesabiniza dusmuyor malesef yapilan odeme...

0

haftasonu ödeme talebinde bulunabilirsiniz. fakat ödemeler talep alındıktan sonraki 3 iş günü içerisinde yapılıyor. yani sonuç olarak haftasonu ödeme alamazsınız.

0

sorumani hafta sonu ödeme yapmamaktadır. amaa 3 iş günü içinde yapıyor endişelenmeyin.

0

arkadaşlar sorumani cumartesi pazar hariç 5 iş günü içerisinde sizlere yoğunluğa göre en fazla 3 iş günü içerisinde ödemenizi gerçekleştiriyor ama sizin alacağınız miktar veya sorulan sorular veya verilen cevapların durumuna göre tabii ki bu aynı gün içerisinde de olabiliyor ben 3 kere ödeme aldım ikisi 3 iş günü içerisinde oldu öbürü sizce sabaha karşı para çekme talebinde bulundum hafta sonunu cumaya denk gelir diye en son o zaman yatar diye ama tabii ki ertesi gün öğleden sonra hemen hesabıma geçti çünkü bu sistemde ki yoluna veya verdiğin cevaplarının durumuna göre değişiyor zaten devamlı çekim yapan insanlara da bildikleri için yani bu konuda da biraz nasıl cevap verdiklerini de görüyorlar çok araştırmalarına da gerek yok o yüzden insanları artık çözdükleri için bu konularda rahatça tabii ki 5 iş günü içerisinde cumartesi pazar harici olmadığı bankalar kapalı olduğu için ödeme yapılmıyor.

0

sorumani hafta sonu ödeme yapmıyor. o da bankalar kapalı olduğu için olabilir. hafta sonu ödeme talebinde bulunursa pazartesi günü falan zaten paranı yatırıyorlar. mesela ben cuma günü ödeme talebinde bulundum inceleme bittikten sonra cuma günü hemen benim paramı yatırdılar o da hafta sonu giriyor diye onun için hiçbir yer hafta sonu ödeme yapmıyor.

0

hayır yapmıyor 3 iş günleri yapılıyor diyorlar kendileri de