0

haluk şevent oldugu yerin hakkını veren hiç bi zaman kendini üstün görmeyen herkes gibi bi insan olmayı seven adam gibi adamdır

1

haluk levent, son dönemde neredeyse kanatsız bir melek oldu gerçekten. yardım elini uzatabildiği herkese uzatıyor, kendi gücü yetmediğinde sanatçı kişiliğini ve tanınırlığını kullanıp başkalarının yardım eli uzatmasını sağlıyor. ayrıca sosyal medya'yı çok iyi kullanıyor ve tahminimce kendisine yazılan eleştiri ve övgülerin hepsini okuyor. bir çok sanatçı'ya örnek olmalı bu hareketleri ve kendiyle barışık olması.

gerçekten görsem içten bir sarılmayla teşekkür ederim kendisine. o kadar sempatik ki.

0

haluk levent çok başarılı bir sanatçıdır. sanatçı olmakla birlikte herkese elimden gelen yardımı yapıyor.bu yüzden haluk levent ben ve benim gibi bir çok insan sempati duyuyor umarım böyle devam eder başarılarının devamını dilerim.

0

haluk levent en kral adamdır. daha çok insanlara yardım etmesi ile bilinir. gerçekten de çok samimi ve içten halktan biri gibi görüyorum açıkçası ben herkese yardım ediyor yardım etmeye çalışıyor hayranlarından hep sevindiriyor gerçekten çok güzel bir şey yapıyor keşke her sanatçı hayranlarından ve başka insanlarla keşke yardım edebilse onları sevindiren bilse. haluk levent en çok sevdiğim şarkısı elfida şarkısıdır gerçekten çok severim bu şarkıyı. genellikle haluk leventi sosyal medyadan takip ediyorum özellikle de twitter'dan çünkü genellikle twitter'daki insanlara yardım ediyor ve geri dönüş yapıyor gerçekten de çok iyi bir adam keşke herkes böyle olsa.

0

adam elinden geldiğince herkese yardım ediyor. bunu şov amaçlı yaptığını da düşünmüyorum, düşünen varsa gitsin bir köşede düşünsün..