0

allah korusun. bu ne kadar zor bir soru böyle. ikisi arasında da bir tercih yapmak istemezdim yapmam çok zor olurdu çocuğum benimi çin çok önemli ve tabiki eşimde önemli babasız kalınca kim nasıl bakıcal bubalrı da düşünmek lazım bence ikisi de önemli ben ikisi arasında herhangi bir ayrım yapmam yapmak istemem böyle bir durumda allah kimseye yaşatmasın allah herkesi sağlıklı uzun ömürler versin seçim yapmak zorunda da bırakmasın demeliyim öyleyse.

0

eşimi kaybetmeyi tercih ederim ama allah göstermesin. sonuçta doğan benden olan çocuk

1

çok zor bir karar gerçekten allah kimseyi böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın. ama annesiz bir evlat büyütmek çok zor. bir de düşünmek lazım o çocuk bir boyu kendisini annesinin ölümünden sorumlu tutar. anne yaşarsa eğer eşiyle birlikte bu zor durumun üstesinden gelebilir. sevdiği kadın hayatta olmazsa adam da çocuğuna yeteri kadar adapte olamaz ki. düşüncesi bile çok kötü ya. kimse yaşamasın böyle zorluğu.

1

çok zor bir karar ama ben eşime doğuma az bir süre kaldığında öyle bisey olursa bebeği seç dedim. çünkü zaten ben onu kaybedip yaşarsam ne kadar dayanabilirim veya dayanabilir miyim bilmiyorum. o yüzden onun önünde bir ömür olucak onun yaşamasını isterdim.

1

böyle bir durumla karşılaşıldığında doktorlar anneyi kurtarmaya çalışır. zaten gerçek hayatta böyle bir tercih sunulur mu bilmiyorum. acil durum varsa hemen müdahale edilir. hasta yakınına sorup cevap beklenecek zaman yoktur. normal şartlarda da, ne kadar zor bir karar olsa da anne tercih edilir diye düşünüyorum.

0

çok zor bir soru hakikaten ne desem bilemedim çocuk derdim herhalde