0

şikayetlerimi ağzıma geleni söyleyerek dile getiriyorum. ilk başlarda her zaman sakin olurum ve gerekli merciilere durumu iletirim. merciiler ilk seferde bir şey yapmazsa, daha üst kuruma iletirim. baktım onlar da sallamıyor artık allah ne verdiyse. bu sayede birçok işim daha iyi bir biçimde sonuçlandı. 40 defa dilekçe yazmışımdır aynı sorun için. sonuçta çözüldü mü, evet. çözülmesi gerekenden daha iyi bir şekilde hem de.

0

karşımdaki kim olursa olsun bazen şikayetlerimi söyleyemiyorum.ben çekingen biriyim aslında.tam olarak nasıl diyeceğimi bilemediğim için biraz tepkili bir şekilde de gösterebilirim şikayetlerimi.bazen de söylemem ama arkasından saydırırım baya.

0

şikayetim konuşarak halledelim ve özellikleri ve şikayetin varsa en küçük detayına kadar konuşurum ve anlatırım öyle dile getirisim.

0

şikayetlerimi genel anlamda sakin bir şekilde dile getirmeye çalışan biriyim. eğer bu şekilde yapmazsak karşımızdaki kişilere kötülük yapmış oluruz. kırıp ve üzmeden dile getirmemiz gerektiğini bilmemiz gerekiyor hepimizin.

0

ben genelde şikayetim dile getiremem derdimi anlatana kadar konuşurum öyle

0

konusuna bagli bu daha cok ama mumkunse kibar bir dille dile getiririm.