0

fenerbahçe aziz yıldırımı arar mı?

ligde böyle giderse

4 cevap
0

fenerbahçe futbol takımına bakacak olursak, bu sene mayıs ayında yapılan seçimi ali koç aziz yıldırım'dan bayağı bir oy farkıyla kazandı. ve takımın başkanlık koltuğuna geldi. taraftarlar ali koç geldiğinde gerçekten fenerbahçe'nin çok yükseleceğini düşündü. ancak ali koç bu sene gerçekten fenerbahçe'yi çok kötü duruma düşürdü diyebilirim. ama ali koç gelir gelmez dedi zaten ilk seni bizden fazla bir şey beklemeyin ancak sonraki seneler kesinlikle şampiyon olacağız diye takımın başına yabancı hoca getirdi ve şu an takımı çok kötü yerlere getirdi bunun tek sebebi olarak ben ali koçu görüyorum. aziz yıldırım'ın arar oldukmu hayır çünkü ali koç gerçekten futbol kültürüne bir vizyon getirdi diyebilirim. her başkan ali koç'u çok seviyor ancak daha önce fenerbahçe'den çok nefret ediliyordu. şu an bu nefret ortadan kalktı diye düşünüyorum. baktığımız zaman ali koç oyunculara teknik heyeti olsun çok kibar davranan nazif bir adamdır. ben aziz yıldırım'ı aramıyorum tüm taraflarda aramıyordur. bence benim düşüncelerim bu yöndedir.

0

ya aziz yıldırım gitti taraftarlar birleşti. trabzon'da ilk defa olaylar olmadı. ali koç futbolda bir vizyon yaptı.

0

asla allah korusun bidada glemz ztn o fbye fnr onu armz ali koc cok ii bi bskn sdece son zmnlrda fnr brz bosldi ins.cok ii gnlr grcz.

0

bence aramaz azaile ne alakası var bu durumun bence futbolcular kendi aralarında konuşmalı saha içinde bir uyuşmazlık var