0

farklı tarzlarda 4-5 tane film önerebilirim. son zamanlarda türkiye de sinema sektörü de son derece gelişmiş durumda. bundan dolayı örnekleri önce ülkemizden vereceğim. komedi ile başlayalım. aile arasında filmini kesinlikle izlemeniz gerekiyor. her dakikasında gülebilirsiniz garanti veriyorum. demet akbağ ve erol günaydın arasında ki diyaloglar olsun özellikle filmin sonu sizleri çok ama çok şaşırtacaktır. 2. olarak önereceğim film arifv216 filmidir. bunu normalde bu listeye almazdım fakat arog,gora serilerini izlediyseniz eğer serinin 3. filmi gibi olan bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. filmde önceki seriler olan arog ve goraya bolca gönderme yapılmış durumda. arif ve robot arkadaşı 216 nın maceralarını anlatan bu filmde sizi güldürecektir. 3. olarak önerebileceğim film dağ 2 filmi. şu son zamanlarda televizyonda askerlikle alakalı bir çok saçma sapan film yer almakta. eğer çok istiyorsanız dağ 2 filmini izleyin. son derece etkileyici ve gerçek olaylardan alıntı olduğu için de oldukça sürükleyici bir filmdir. 4. olarak önereceğim film kaybedenler kulübü yolda. kaybedenler kulübünün ilk filmi insanlarda öylesine etkiler bırakmıştı ki radyo sektörü tam bitti derken tekrar bir gelişim sağladıysa bu film sayesindedir. seneler sonra çekilen 2. serisi de gene aynı şekilde aynı ritim de bir devam filmi olmuş kesinlikle eğer 1. filmi izlediyseniz devam serisini de izlemenizi öneririm.

0

geniş bir sinema repertuarım vardır sinemayla ilgili.size bağımsız filmler veya iran sinemasından biraz film önereyim.iran sinemasından a seperation(bir ayrılık),kaplumbağalar da yüksek uçar,sarhoş atlar zamanı,ten(on),votka limon,serçelerin ninnisi.michael haneke'nin aşk filmi.se7en var izlemediyseniz mutlaka izlemeye çalışın.son dönemde bohemian rapsody var.belki şöyle yapabiliriz.avrupa sineması ve dünya sineması olarak ayırsak daha kolay sınıflandırabiliriz bu filmleri.iyi seyirler.

0

yerdeki yildizlar, benim adım khan ,mucize filmi ,damat takımı, badigart selman khanin. bajrangi bahjrang ve dha pekçok film var bunun gibi selman khan ve amir khanin filmleri çok güzel oluyor tavsiye ederim .tabi yuri boykanin yenilmez filmi de çok güzel .bunlara pekçok örnek verilebilir.

0

buna yazılabilecek çok flim vardır fakat şuna kesinlikle göz atmalısın bence ; baywatch, dağ 2, baskın daha birçok flim var...