0

kesinlikle yılmaz vuraldır.adam maçta tüm atmosferi yaşıtıyor hüznü heycanı sevinci takıma ruhunu sanki tek başına bir takım gibi sahada ki oyuncuları destekte bulunuyor ümitsizliğe kapılmıyor oyuncularını ateşliyor nasıl oyuncuları moralini ve motivesini yüksek tutacağına ne yaparsa daha iyi olcağı konusunda destek bulunuyor futbol sanki hayatının vazgeçilmez bir parçası gibi yaşıyor futbol onun için vazgeçilmez ve hep doğru bildiğini doğru düşündüğü şeyden vazgeçmeyen adamdır.

0

bence yılmaz vural en kaliteli teknik direktör'dür. neden derseniz genel olarak ligden kesin düşmüş gözüyle bakılan takımları hep ligde tutuyor.bana göre bu sene adana demirspor'u göztepe gibi süper lige çıkaracaktır.şuana kadar hiç büyük bir kulüpte hocalık yapmadı. ancak bence kesinlikle hakkı yeniyor. bana göre fatih terim olsun şenol güneş olsun bunlar kiçük takımlarda hocalık yapamazlar.yılmaz vural benim düşünceme göre her takımda teknik direktörlül yapabilecek bir hocadır.umarım adana demirspor'da başarılı bir dönem geçirir. ve tüm adanalı'ları mutlu ederek süper lige çıkarmayı başarır.

0

ülkemizde futbolda en başarılı teknik direktöre iki örnek vermek istiyorum çünkü ligde başarılı hoca ve milli takımda başarılı hoca diye ayrım yapıyorum.ilk başlığım olan ligde başarılı olan teknik direktör datih terimdir.bir galatasaray taraftarı olarak böyle düşünüyorum. düşüncemin altyapısını ise gerek ligde kazandığı şampiyonluklar gerekte avrupa'da kazandığı başarılar belirleyici oldu.ligde hem şampiyonluklar elde etti fatih hoca hemde 2000 yılında o kurduğu muazzam kadroyla uefa kupasını kazandı.maçı izledikten sonra o gururu ve mutluluğu gözlerinde gördüm.
diğer alana gelecek olursam da, türkiye milli takımına teknik direktörlük yapmış türk hocalar arasında en başarılı hocamız ise şenol güneş'tir.şenol hocanın 2002 dünya kupası'ndaki başarısı şapka çıkarılacak bir başarıydı.

0

fatih terim milli takıma nasıl bir katkı vermiş orası pek anlayamadım süleyman.33 milli takımın hali ortada bunun tek sorumlusu fatih terimdir takımı dagıttı ruh bırakmadı kimsede kendi başarısızlıklarını topçulara yükle topçuları küstürdü para sevdalısı biri haline gelmiş maç primlerinden sırf hemşerisi oldugu için 18 kişilik kadroya bile giremeyen kaleci hayrulla ilk 11 oyuncusu ile aynı primi verdirtten adam dan ne bekliyorsun ilk 11 in vazgilmez ismi ile sadece yedek klubesinden oturan oyuncuya daha fazla para verdirtten adam şuna hem fikirim milli takımda para alınmayacak prim verilmeyecek bu olmalı ama fatih terim ne yaptı madem primler veriliyor adaalettli dagıttıracak 18 kişik kadroya giremeyen adamla 11 de oynayan adam aynı para verdirtilmez milli takımdan gitti bir de yüzsüzlüğe bak 6 trilyon tazminat davası açıp para aldı 6 trilyon düşünebiliyor musun bir milli takım teknik direktörü kötü gidiş sebebi ile görevine son verildi diye tazminat almak hakkı buluyor kendinde yüzsüz para sevdalısı daha taktik veremeyen oyun okuyamayan adamdan ne beklenir

0

burada yapacağımız yorumu başarı faktörüne göre değerlendirecek olursak kazandığı şampiyonluklardan ve avrupa da elde edilen başarılardan ötürü türkiye'deki en başarılı teknik adam bana göre fatih terim'dir.galatasaray camiası boşu boşuna bu adama imparator demiyor.

0

en başarılı teknik adam şuan abdullah avcı'dır. elindeki kısıtlı kadroya rağmen yıllardır üst sıraları kovalıyorlar. ben şahsen başakşehiri tebrik ediyorum hep. onun dışında pek başarılı bir teknik adam yoktur. herkes bir yıl başarılıysa, 3 yıl başarısız dolaşıyor ortalıkta. birde ersun yanalı çok severim ama o da trabzonsporda çok başarısız olmuştu.

0

fatih terim efsansi bitmedi bitemez
bence en ideal ve yonetmeden anlayan kişi oydu ama herşeyin bir sonu vardır

0

bence şenol güneş tir çünkü tüm büyük türk takımlarını başarılı bir şekilde çalıştırmış ve iyi yerlere getirmede pay sahibidir hatta birçok kere şampiyon yaptırmış ve adını tarihe altın harflerle kazımayı başarmıştır. özellikle dünya şampiyonasında güzel bir derece elde etmesinde çok büyük pay sahibidir . zaten bir takımı sırtlayan en iyi futbolcu gibidir teknik trektör

0

tabiki fatih terim. galatasaray ile hem türkiyede hem avrupada eşsiz başarı yakalamış ve milli takıma verdiği katkı ile