0

hayır marka takıntım yok. ne arabada ne kıyafette ne de telefonda. buna gerek olduğunu düşünmüyorum da.bazı markalar evet çok kaliteli şeyler yapıyorlar.kaliteli kumaş ,kaliteli parçalar, işçilik vs olduğu için rakamları yüksek tutuyorlar.ama benim uzun zamandır giydiğim şeyler var.hiçbir yerine bir şey olmadı.çünkü insan gibi giyiyorum.üstelik pahalı şeyler de değil.o yüzden sadece aşırı güzelse bakıyorum ve geçiyorum.gözüm doyuyor sadece.

0

hiç öyle takıntılarım yok maddi durumum neye el verirse onu kullanırim genelde ayakkabıyı marka alırsam alırım o da spor topuklu ve botta markaya önem vermem kıyafette de aynı şekilde. hepsi elinde sonunda yıpranip eskiyor zaten. onca para vermek boşuna bence.

0

marka takıntım yok desem neden marka kıyafetler alıyorum o zaman bunun bir açıklaması olmalı öyle değil mi?alışkanlığım var diyelim o zaman.hele telefon olarak sadece bir markayı kullanıyorum 10 yıldan fazla bir süredir.kıyafetlerimi az alırım öyle her gördüğümü almam ama belli bir markadan alıyorum onları da.

0

ben açıkçası marka takıntısı diye bir şeyin olmadığını düşünüyorum bu takıntı sadece zengin ve kendinden çok emin olan kibirli insanların ortaya laf olsun veya hava atmak amaçlı söylediği bir yalan çünkü güzel ürünler bulmak için sadece kalite marka giyinmek gerekmiyor mesela benim bir ayakkabım nike iken diğeri dışarıda çok beğenip aldığım çok makul fiyatalı bir ayakkabı olabilir. dünyanın en zengin insanları mark ve bill gates'in fotografları internette var gayet basit sıradan ve çok şık giyiniyorlar ne birinin kolunda rolex saat nede birininin ayağında harley ayakkabı yok.

1

marka takıntım aşırı olmasa da vardır. tuvalet kağıtlarında illa ki selpak, un da illaki söke un, çay da illaki lipton markası, sinemalarda illaki cinemaximum sinemaları, su da illaki buzdağı, kıyafetlerde genellikle hm ve zara.. parfümde zara'nın parfümü. deodorantta seba med ürünleri. aklıma gelenler.

0

teleefon olarak marka takıntım var çok vardır çünkü onu çok uzun bi süre kullanıırım hiç bozulmamasınıı issterim

1

hayıe kesinlikle marka takıntım olmaz bana göre önemli olan marka değildir. bir çok marka olmayıpta kaliteli ve hoş olan ürünler var illaki marka olmasına gerek yoktur. hoşuma gitsin güzel olsun marka olmasada olur diyenlerdenimdir.