0

evet pahalı bulduğum yayınevi var. pegaus yayınevi. bir kitapları var. indirimli halleri bile 50 tl. artık hangi kalite kağıt kullanıyorlar bilmiyorum. yoksa onun dışında birçok yabancı yazarın kitabını çeviren yayınevleri var. mesela artemis yayınları. onların kitaplarını, liste fiyatı 32 tl yi geçmiyor kitapların. ki indirimli halleri bile 26 liralara kadar süşüyor. şimdi gel de kıyaslama yapma... pegasus yayınlarından sadece bu konuda şikayetçiyiz maleseff... yoksa onun dışında çıkardığı kitaplar şahane diyebilirim.

1

sadece yayınevi olarak değil, bir çok kitabı pahalı buluyorum. o yüzden kitap konusunda ikinci el tercihim. özellikle alışveriş merkezi içerisinde olan kitapçılar çok pahalı oluyor. sonra türkiye'de kitap okuma süresi günlük bir dakika diye yakınıyorlar. gerçi kitap okumak isteyen her türlü okur ama bu kadar pahalı olması da gerçekten anlamsız.

0

evet var.d&r gereksiz pahalı bana göre.kitaplarimizi küçük kitapçılardan almalıyız ki kitapçı kültürü yaşayabilsin.sahaflari da tercih etmeliyiz onlar bambaşka bir atmosfer sunuyorlar bizlere çünkü.avrupa'da en fazla kitapçı fransa'da diye biliyorum 8500 civarı kitapçı var.bu zincir kitapçılar indirim falan yapiyorlar diye daha çok tercih ediliyor.turkiye'deki kitapçı sayısı
1500 civarı.bu sayıya kırtasiyeler dr dahil.