0

başarılı bir oyuncu değil bana göre tek başarılı olduğu feriha idi bana göre ondan sonra hiç iyi bir dizi de oynadığını görmedim ben birde oyunculuğunu iyi bumuyorum artık sevmiyorum yani .

0

çağatay ulusoy un oynadığı son dizi the protector dur

0

çağatay ulusoyum çok severim yakışıklılığıyla gündeme getirmeye çalışsalarda bence oyunculuğu rol yapma yeteneği daha güzel tabi bide özel hayatıyla fazla gündeme gelmese oskarlık oyuncudur benim gözümde

0

çağatay ulusoy ilk kez adını feriha koydum dizisinde gördüm. fazla atarlı bir ifadesi var. oynadığı dizilerde de çok başarılı buluyorum.

0

bi kac oynadigi diziyi izlemistim bir de filmi ben sahsen begendim oyunculugunu.

0

başarılı bir oyuncu bence. duruşu olsun oyunculuğu rolü kaldırması falan gayet iyi ama mükemmel değil birçok usta oyuncu yanında sönük kalıyor tabi o ayrı konu. sonuçta mükemmel denicek kadar iyi oyuncularımız ustalarimizda var. onlar varken çok iyi demek onlara da ayip olur.

2

çağatay ulusoy'un oyunculuğunu gerçekten çok beğeniyorum. özellikle adını feriha koydum dizisiyle kendini duyurmuştu. o dizideki oyunculuğu da gayet başarılı ve göz doldurucu bir şekildeydi. şu anda da sanırım netflix te çekilen bir internet dizisi olan hakan da oynuyor. ancak netflix de bir üyelik ücreti olduğu için diziyi izlemem mümkün olmadı. belki zaman içerisinde farklı platformlarda yayınlanabilir o zaman izlemeye çalışırım diye düşünüyorum.