1

telefonların kasması, kesinlikle telefonunuza yüklediğiniz uygulamalardan dolayıdır. bu yüklü uygulamalardan sonra bir de eğer müzik dinlemek istiyor ya da bir oyun oynamayı düşünüyorsanız bu size pek kolay gelmeyecektir. gereksiz uygulamaları silmeniz de fayda var.

0

telefonların aşırı ısınması ve hafızaların dolması kasmaya yol açar. hafıza dolması resimler, müzikler, belgeler, uygulamalardandır. bunlara dikkat etmekte fayda var. eğer aşırı yüklenme durumunda hafızayı fullediyseniz elbet işinize yaramayan en az 2-3 gb lık bir gereksiz alan vardır bunu temizleyin veya telefonunuzda ne var ne yok yedekleyip silin. böylece hem elinizdekileri tutmuş olursunuz hemde yer açmış olursunuz.

0

yani telefonla eğer çok uygulama yüklediysen ondan dolayı telefonu kasabilir, özellikle telefonda oyun oynuyorsan da telefonu kasabilir. eğer bunları yapmıyorsan virüs girmiş olabilir. bence fabrika ayarlarını sıfırlamak lazım
telefonu format atmak lazım. en azından kasmamış olur. eğer gene kasıyorsa telefoncuya gitmek lazım.

0

telefonların kasmasının asıl nedeni telefona yüklemen aşırı uygulamalardır. bu uygulamalar bellek üzerinde kasılmalara hatta bazen durmalara yani kilitlenmelere bakar. ama bazı durumlarda ise telefon kilitlenmesinin nedeni olarak bulaşmış virüsleri ifade edebiliriz. virüslerde telefonu kasar ve kilitler. bunun için telefonunuzda bir virüs programı kurmanız yeterli olacaktır.