0

herkesin yarışma programlarına başvurduğunuz görüyorum. fakat herkesin başvurusu kabul etmiyorlar. büyük bir ihtimalle de oraya katılabilmek için belli bir sınav tarzı bişey yapıyorlardır. inşallah daha çok yarışma çıkar ve herkes katılır.

0

yani şu anda katılmak istediğin program var. yaparsın aşkım ,bir de kim milyoner olmak ister yarışması yani isterdim oraya katılmak ama maalesef katılmıyorum. çünkü çok sıra var. bana sıra gelmez yani ömrüm yetmez gibi düşünüyorum. :) sonuçta burada bizim bir akraba vardı. katılmıştık kim milyoner olmak ister'e hala da sırası gelmedi bir türlü televizyonu çıkamadı ondan dolayı bende hiçbir şekilde başvurmadım.

0

katilmak istedigim tek yarisma kim milyoner olmak ister yarismasidir. ona da basvurdum iki ay kadar once ama tabi daha cagirilmadim. seneler sonra cagirilacagim gibi hemen de cagrilabilirim. bakalim. nasip kismet hersey

0

kim milyoner olmak ister yarışmasına eskiden katılmayı çok isterdim. ama o zamanlar kenan ışık vardı ve çok kaliteli bir yarışmaydı. şuan da katılmayı istediğim bir yarışma kalmadı yine de katılsaydım en iyisi kim milyoner olmak ister hala o yüzden ona katılırdım herhalde.