0
0

evet filmi çocukken izlemiştim çok beğenmiştim ozamanlar çok konuşuluyordu öyle hatırlıyorum . bence efsane filmlerden biridir . yakın zamanda yine izlemiştim tekrar anımsamak için duygulu güzel bir film .

0

titanic surukleyici bir filim gercekden macerasida guzel heleki o denizdeki anlar insani sanki filim icine katiyor gercekden.

0

birden çok kez titanic adlı filmi izledim ve her seferinde de heyecanla su sahnesinde rose’un balta ile jack’i kurtarması için resmen yerimde duramadım böyle kült filmler dünya da oldukça az var ve bu filmlere son dönemde moda olduğu için oldukça pislik atılıyor v ekranlardaki görünümü de azaltılıyor bu tamamen popüler kültürün bir yan etkisidir diye düşünüyorum .dipnot spoiler filmin sonunda jack donarak ölüyor.

0

titanic filmi mütgiş birşey dünyaca ünlü bir film bu

0

titanik filmini çok seyrettim oynasa yine izlerim.

0

titanik filmini en az 3 defa izlemeyen yoktur heralde

0

titanik filmini yayınlandıktan 2 ay sonra izledim etkileyici ve duygusal bir filmdi gerçek olaydan alınması daha önemli tabi

0

titanic filmini izlemeyen sanırım yoktur. yeni nesil belki izlememiş olabilir mesela benim 10aylik oğlum izlemedi :) onlar içinde yeni jenerasyonu çekilir muhtemelen.

0

titanik filmini birçok kez izledim çok güzel bir film bide çok etkileyiciydi.