1

arjantinli futbolcu, angel di maria, real madrid'ten manchester united futbol takımına transfer olduktan sonra orada kulüp başkanı ile olan anlaşmazlığından ötürü fransa'nın paris saint germain takımına taransfer olmuştur. sezon sonu buradan da ayrılacağı düşünülmektedir.

0

angel di maria avrupa kariyerine portekiz ekibi benfica da başlamıştır. burada çok başarılı sezonlar geçiren di maria büyük kulüplerin dikkatini çekmiştir. real madride 30 milyon euroya transfer olan arjantinli yıldız, real madrid kariyerine de çok iyi başlamıştır. fakat real madrid başkanı florentino perez di maria ile alakalı bir sürü absürt ve etik olmayan açıklamalar da bulunmaya başlamıştı. katıldığı bir televizyon programında real madrid'e özellikle mi karizması yüksek oyuncuları alıyorsunuz sorusuna öyle olsa di mariayı takıma alırmıydım diyerek yanıt vermesi üzerine hemen o gün di maria bütün sosyal medya hesaplarından real madridi takipten çıkarıp tüm bağlarını koparmıştı. real madridden ayrılıp manchester united' a büyük umutlarla transfer olup hayali dediği premier lige gelen di maria belkide kariyerinin en kötü sezonunu burada geçirmiştir. 1 sezon giydiği united formasında büyük hayal kırıklığı yaşatan di maria ardından fransa'nın paris st germaine takımına transfer olmuştur. burada benfica'da ki gibi başlayan kariyeri ise son zamanlarda gene istediği gibi gitmemektedir. ileri hücumunda mbappe neymar ve cavaninin olmasından dolayı artık bir rotasyon oyuncusuna dönüşen di maria bu sezon sonu paristen ayrılacağını açıklamıştır. kariyerini benfica' da devam ettirmek istediğini söyleyen di maria büyük ihtimalle sezon bittikten sonra evine geri dönecektir.

0

arjantinli yıldız futbolcu angel di maria avrupa'da benfica'da yıldızını parlatarak dünya devi takımların dikkatini çekmiş, real madrid ile sözleşme imzaladı. başarılı real madrid macerası sonrasında ingiliz devi manchester united ile başarısız hayal kırıklığı dolu bir birlikteliğin ardından paris saint germain ile olağanüstü performansla tekrar avrupa futboluna kanıtlamış oldu.