0

evet aslınsa mantıklı olurdu. fakat böyle çok daha zevkli.

0

bencede o şekilde kullanılabilir. insanlara böyle bir siteyi tanıtmanın en iyi yolu olabilir. meraklı bir çok insna olduğunu düşünüyorum. illaki böyle bir siteye destek verilecektir. hem insanlar bir konu hakkında diğerlerinin ne düşünüyor olduğunu az çok öğrenirler. tabiki önemli konular için söylüyorum bunu. yoksa herhangi sıradan bir konu herkesin ilgisini çekmeyebilir. bence yapılmalı ya bir platform haline getirilmelidir.

0

tamamen katılıyorum. münazaralar bile yapılabilir. konsept ne kadar gelişirse kitlemiz o kadar fazla artar. aslına bakarsanız benim bir çok fikrim var ama böyle yorum olarak çok okunmadığının farkındayım. insanlar soruyu sorduktan sonra çoğu geriye dönüp verilen cevaba bile bakmıyorlar. ne de olsa verilen cevap onlara para getirmiyor. insanları da anlayışla karşılamak gerekir tabii kimin ne amacı olduğu bizi ilgilendirmez. konumuza dönecek olursak güzel konular belirlenerek bir tartışma başlığı oluşturulabilir. ortak bir konu olması herkesi içine çekecektir ve güzel bilgi alışverişi meydana gelecektir. site kurulalı ne kadar bir zaman oldu net bilgim yok. ancak söylediğim gibi daha da geliştireceklerine eminim. çünkü ne kadar geliştirirlerse kendileri de o kadar uzun süre ayakta kalır ve gelir elde ederler. mühim olan sitenin kurulup tanıtılmasıydı. insanları görüyoruz gayet aktifler. okyanusu geçip derede boğulacaklarını hiç zannetmiyorum. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

bence de öyle kullanılmalı... bazı sorular var iste şu kadar para verseler bu özelliğiniz olacak ama şöyle olacak boyle olacak... bunlarında önüne geçilse daha güzel olur.