1

elbette aklımda rica minnet kaydımı yaptırmıştı babam yaşım küçük olduğu için. sıkılırsa gelmesin demişti müdür. 1996 yılında başladım ve aralıksız 13 sene eğitim hayatım oldu. öğrencilik güzeldir keşke hep öğrenci kalınsa. gerçi hayatta öğrenmeyi bilen hep öğrencidir.

0

evet tabikide hatırlıyorum.hatırlamasan bile yaşımızdan hesaplarız.o yılları unutmak mümkünmü,hep oyun,hep saflık,mutluluk,sevinç tüm olumlu duygular var.sınav stresi,para stresi,aile stresi,hayat stresi,aşk körlüğü hiçbiri yok.kafa rahat sigara,alkol bunlar yok.hayatımızın temeli olan ilkokul birinci sınıfı 2010-2011 senesinde okudum.ozamanlar okulu sadece bir oyun olarak görüyorduk şimdi ise gittikçe zora hatta imkansıza gidiyor.sadece bizim ülkemizde gerçekleşiyor bu durum.eğitim sistemimizin kötülüğü,yanlışlığı yüzünden bunları yaşıyoruz.çok fazla okula giderek,hayatımızın,günümüzün yarısını okulda geçirerek sonucunds hiçbirşey elde edemiyoruz.bunun naşlıca sebebi ise gurbetteki türk vatandaşlarımızın bizim hayatımızı belirlemesi burda yaşamayarak,burdaki durumları bilmeyerek bizim hayatımızla oynuyorlar.onların oralarda hiçbirşeyden haberi yok neden derseniz örnekle ksrşılık vereyim.benim almanyads dayım ailesiyle birlikte yaşıyor.bana türkiyenin eğitim sisteminin çok iyi olduğundan bahsediyor.ben onlara gerçekleri anlattığımda sen yanlış biliyorsum diyerek inkar ediyorlar.

0

ilkokula kaç yılında başladığımı tabii ki çok net bir şekilde hatırlıyorum. ilk olarak ana sınıfına gitmiştim ve 1996 senesiydi. ilkokul 1. sınıfada 1997 senesinde başladım. liseyi bitirdiğim de 2007 senesiydi. 2009 yılında da üniversiteyi kazanıp 2014'ün başlarında üniversiteden mezun oldum. tarihler dışında okuduğum bütün okullardaki numaraları o da net bir şekilde hatırlıyorum. zaten 8 yıllık eğitim hayatında 4 ayrı okulda okudum. her ayrıntısı da çok net bir şekilde zihnime kazındı gerçekten. bazı şeyleri unutmak yıllar geçse de mümkün olmuyor.

0

2007 yilinda okudum cunku ben 2000/ liyim

0

2000 yılında okudum çok iyi hatırlıyorum çünkü tam okula başladım kardeşim dünyaya geldi o yüzden direk cevap verebiliyorum.

0

tabi ki 1998 yılında okumuştum tam 20 yıl olmuş her anını hatırlıyorum ama çok güzel yıllardır yeşil silgiyi ortasından delip boynuma taktiğim kırmızı kurdelenin çok kıymetli olduğu yıllar